Diari Més

L'Ajuntament de Tarragona tira endavant la subvenció de 30.000 euros al CBT

Entra dins d’una de les modificacions de crèdit aprovada en el Ple celebrat ahir

L'Ajuntament de Tarragona tira endavant la subvenció de 30.000 euros al CBT

L'Ajuntament de Tarragona tira endavant la subvenció de 30.000 euros al CBTJC BORRACHERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona tindrà els 30.000 euros que demanava. El Ple Municipal que va celebrar-se ahir a l’Ajuntament de Tarragona va aprovar aquesta partida, que compleix amb la promesa realitzada, la passada temporada, per l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, la qual completa els 165.000 euros que ja ha rebut el club tarragoní.

Un dels punts de la sessió plenària d’ahir contemplava una modificació de crèdit, dins de la qual entren els esmentats 30.000 euros, els quals serviran perquè el CBT pugui inscriure’s la pròxima temporada a la tercera categoria en importància del bàsquet a nivell nacional.

Els de Berni Álvarez, doncs, s’asseguren jugar una campanya més a la LEB Plata, tot i que la preocupació del club continua residint en el fet que volen que aquesta subvenció també es pugui assegurar de cara a la temporada 2016-17.

L’entitat cebetista continua confeccionant la plantilla de la pròxima campanya, i en els pròxims dies es coneixeran novetats tant pel que fa a renovacions, com per les cares noves que es podran veure.

tracking