Diari Més

El Nàstic reforçarà la porteria amb algú que li disputi el lloc a Reina

Varo apunta al Barça B, i Ondoa seguiria, tot i que sabent que hauria de competir amb dos companys per un lloc a l’onze

Manolo Reina, entrenant al Complex Esportiu Futbol Salou.

Manolo Reina, entrenant al Complex Esportiu Futbol Salou.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona tindrà tres porters al primer equip la pròxima temporada. Aquesta és la idea de Vicente Moreno i de la direcció esportiva de cara a la 2016-17, i Emilio Viqueira s’ha posat mans a l’obra per poder dur-la a terme.

La passada campanya, el quadre tarragoní també va comptar amb tres porters, però la situació era ben diferent. Amb el filial, el CF Pobla de Mafumet, a Segona B, un d’aquests tres metes baixava per jugar a la categoria de plata. O Alberto Varo o Fabrice Ondoa es posaven a les ordres de Martín Posse i competien en una categoria prou exigent. Amb el descens dels pobletans, però, la situació ha canviat, i el Nàstic tindrà tres porters propis.

Alberto Varo està molt a prop del filial del FC Barcelona, amb què només quedarien a la plantilla grana Manolo Reina i Fabrice Ondoa. El primer és el titular indiscutible. De fet, després del Cas Tomeu Nadal, no va deixar mai la porteria, ja que l’illenc va deixar de competir per un lloc, obligat per les circumstàncies. El de Villanueva del Trabuco ha meravellat amb actuacions estel·lars que, en moltes ocasions, han salvat el seu equip, mentre que Ondoa, de moment, no ha tingut la possibilitat de debutar a la categoria de plata amb el Nàstic.

Tota aquesta sèrie de circumstàncies desembocaran, amb total seguretat, amb la contractació d’un porter de garanties, que pugui donar guerra a Reina i que li competeixi el lloc dia sí i dia també. Tant al Nàstic com al mateix Reina li aniria molt bé aquesta figura, la d’un meta contrastat

–no vol dir veterà– que pugui guanyar-li el lloc a l’andalús quan aquest baixi el seu rendiment, si és que el baixa algun dia.

Aquest seria un porter jove, amb projecció, però també consolidat. De moment, hi ha diversos noms sobre la taula, encara que la prioritat de la direcció esportiva ara mateix està en altres situacions, com l’arribada de gent ofensiva, zona on està més coix l’equip. Ondoa, amb l’arribada del nou porter, hauria de competir cada setmana per entrar a la convocatòria de Vicente Moreno.

tracking