Diari Més

El Nàstic impulsa la graderia d'animació de cara a la pròxima temporada

Costarà 60 euros adherir-s'hi, i el club incrementa tots els preus de les localitats

El Gol de Muntanya tornarà a ser el gran animador dels partits

El Nàstic impulsa la graderia d'animació de cara a la pròxima temporadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic, per ordre de la Lliga de Futbol Professional (LFP), comptarà amb una graderia d'animació de cara a la temporada 2016-17. Adherir-s'hi tindrà un preu de 60 euros, i s'hi podran apuntar joves d'entre 15 i 30 anys, que hauran d'accedir al Nou Estadi mitjançant una empremta dactilar.

A banda, el club ha comunicat els preus dels abonaments, els quals s'han vist incrementats respecte la temporada recentment finalitzada. Els socis que vulguin renovar el carnet, hauran de pagar 300, 200 o 150 euros, respectivament, depenent de la zona del camp. La més cara és la de Tribuna, la mitjana, la de Preferent i, la més barata, els Gols. La temporada passada els preus de les renovacions van ser de 200, 140 i 90 euros, respectivament. Cal destacar que la campanya arrencarà el pròxim 4 de juliol.

Pel que fa a altes noves, els preus seran de 450 euros a Tribuna, de 250 a Preferent i de 200 a Gol. L'any passat, en les mateixes localitats es pagaven 300, 200 i 150 euros, respectivament. Les places d'aparcament per a cotxes tindran un preu de 200 euros, i de 75 per als ciclomotors i les motocicletes. Pel que fa al preu de les entrades, serà de 30 euros (Tribuna), 20 (Preferent) 15 (Gol) i 20 (visitant).

Tots els menors fins a 8 anys tindran accés gratuït al Nou Estadi, tot i que no tindran dret a seient.

tracking