Diari Més

Edgar Hernández continuarà jugant amb el CF Reus

Aquest any, Edgar ha estat el màxim realitzador de l’equip amb 12 gols, el doble que el curs passat

Edgar Hernández firmant la renovació.

Edgar Hernández continuarà jugant amb el CF ReusRedacció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Hernández ha signat avui la seva renovació amb el CF Reus per una temporada, amb opció a una altra. El davanter de Gavà, que finalitzava contracte el 30 de juny, continua així vinculat al club reusenc, com a mínim, un any més.

En l'acte de signatura han estat presents el president del CF Reus, Xavier Llastarri, i el director esportiu, Sergi Parés.

Després de la signatura el jugador ha confessat estar«molt il·lusionat amb la renovació des que me la van oferir fa uns mesos. El club i l’afició sempre m’han fet sentir com a casa i vull continuar gaudint amb ells com fins ara». Edgar s’ha mostrat«molt agraït pel tracte que sempre he rebut a Reus», afegint que «intentarem mantenir el mateix nivell d’exigència per seguir fent història».

Edgar Hernández va arribar a Reus al setembre de 2014 provinent del Sabadell, quan aquest militava a la Liga Adelante. Ha jugat també a l’Alicante, Celta B, Real Zaragoza B, Gavà i Sant Andreu, on va anotar 17 gols la temporada 12/13. Aquest any, Edgar ha estat el màxim realitzador de l’equip amb 12 gols, el doble que el curs passat.

tracking