Diari Més

Kiko Ramírez, el 'rei' dels play-off que no té prou sort per ascendir

L'exentrenador de la Pobla ha disputat quatre fases d'ascens els últims 6 anys amb tres equips diferents

Una imatge d'arxiu de kiko Ramírez durant la seva etapa a la Pobla.

Kiko Ramírez, el 'rei' dels play-off que no té prou sort per ascendirCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim 19 de juny el Castelló disputa el partit de tornada de la tercera ronda de la fase d'ascens a Segona B contra el Gavà. Prèviament ha deixat fora en les rondes anteriors a l'At. Malagueño i la Peña Deportiva Santa Eulalia. L'equip castellonenc afronta una fase final decisiva i amb l'esperança d'aconseguir l'ascens de categoria. És el mateix anel que té l'entrenador del Castelló, el tarragoní Kiko Ramírez. En el seu cas, però, aconseguir l'ascens seria un premi merescut a la seva capacitat per dur els equips que entrena fins a les finals del campionat.

Ramírez acumula quatre fases d'ascens amb tres equips diferents en els últims sis anys. En el bagatge excel·lent en la regularitat dels seus equips no s'ha vist recompensat amb l'ascens en cap ocasió, tot i que evidentment els aficionats valencians esperen que en aquesta ocasió es trenqui aquesta rutina.

Kiko Ramírez va entrenar el filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, la temporada 2010/11. En aquella ocasió els poblencs van arribar al play-off d'ascens i de fet va guanyar el primer partit de la primera ronda contra el Constància. Una sanció administrativa per una suposada alineació irregular deljugador juvenil Alberto Benito els va desqualificar. La temporada següent Ramírez novament va dur l'equip poblenc a la fase d'ascens. Va superar les tres rondes (tot i que a l'última va acabar perdent als penals amb el Ieclà) però va ser un play-off agredolç, perquè l'equip ja sabia que no podria pujar en cap cas de categoria a causa del descens del Nàstic a Segona B.

Després del seu pas sense pena ni glòria pel primer equip del Nàstic, Kiko Ramírez va recaure a l'Hospitalet, equip de Segona B. Amb l'equip barceloní, la temporada 2013/14 va arribar novament fins a la fase d'ascens a Segona. Va arribar a la tercera ronda de l'eliminatòria final, però no va poder superar el Leganés.

Ara, des de la banqueta del Castelló, el tarragoní torna a afrontar el repte de l'ascens. El 25 de juny, quan es disputarà el partit de tornada contra el Gavà, sabrà si la seva sort ha canviat i podrà celebrar, finalment, un ascens de categoria.

tracking