Diari Més

L'Ajuntament de Tarragona pagarà els 30.000 euros al CBT

El que li preocupa al club realment és què passarà la pròxima temporada pel que fa a la subvenció

L'Ajuntament de Tarragona pagarà els 30.000 euros al CBT

L'Ajuntament de Tarragona pagarà els 30.000 euros al CBTJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona ja sap que l’Ajuntament complirà amb les promeses, com a mínim la temporada 2015-16, que va finalitzar fa més d’un mes.

L’Ajuntament de Tarragona va comunicar durant el migdia d’ahir que la regidora d’Esports, Maria Isabel Negueruela, ha revisat tots els documents que havia de veure i que ha acceptat tirar endavant la subvenció de 30.000 euros al club tarragoní. De fet, segons el consistori, Negueruela assegura que «ja s’ha arribat a una entesa perquè en el plenari del proper 27 de juny es voti l’acord per tal que el Club Bàsquet Tarragona rebi la subvenció compromesa en el seu dia».

Negueruela va assegurar que l’acord «no ha arribat abans perquè mancava el pertinent informe legal favorable; ara que ja es disposa del citat document s’ha desbloquejat la situació i es tirarà endavant per tal que el CBT pugui fer front als compromisos pendents amb la Federació Espanyola de Bàsquet i pugui continuar amb el seu projecte de bàsquet professional a la LEB Plata». Negueruela, a més, va afegir que «d’aquesta manera demostrem, un cop més, el nostre ferm suport al CB Tarragona».

Fonts del CBT asseguraven a aquest mitjà que es mostren molt satisfets perquè l’Ajuntament hagi decidit anunciar una subvenció que ja estava acordada, tot i que no estaran a temps de pagar el deute amb la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB). El Ple de l’Ajuntament es desenvoluparà el 27 de juny, el dia després de les eleccions generals, i serà llavors quan es tiri endavant una subvenció que no arribarà a temps a la Federació. I és que, tot i que estigui compromesa, el CBT no tindrà a temps els diners per poder ingressar-los i, d’aquesta manera, evitar la denúncia de l’aval que va posar la directiva del club tarragoní.

Segons va detallar a aquest diari la presidenta del CBT, Loli Salas, «primer hem de tenir el compromís del ple que els diners arribaran i, després, sabent que els diners no els ingressarem fins més endavant, el següent pas serà el de demanar a la FEB que ens ampliï el termini per, d’aquesta manera, poder pagar a temps». Cal, però, que la Federació accepti aquest endarreriment.

tracking