Diari Més

Esports

L'scooter rider Ryan Williams delecta la Canonja

L'australià ha visitat Reus i la Canonja abans de dirigir-se cap a Barcelona, on aquest cap de setmana participarà al campionat Imagin Extrem

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'scooter rider australià Ryan Williams, un dels millors del món en la seva disciplina, ha visitat Reus i la Canonjaabans de dirigir-se a Barcelona, on aquest cap de setmanahi té llocel campionat Imagin Extrem Barcelona,i on ellparticiparà. El certamenreuneix els millors esportistesextrems del món: riders de bibicleta BMX, de monopatí i de patinet mostraran els seus millors trucs al públic barceloní. Aquest dijous, però, Williams ha mostrat els seus millors trucs a tots els grans i petits que s'han acostat a l'skatepark de la Canonja. Juntament amb altres riders, l'australiàha realitzat tot tipus de trucs que han deixat a tothom bocabadat.

En el que ha estat la primera visita del rider al Camp de Tarragona, i la segona a tot l'Estat Espanyol, Ryan Williams primer ha visitat la botigaDevilbikes de Reus, on ha firmat autògrafs i s'ha fet fotografies amb desenes de fans que s'han acostat al local d'esports extrems. Després, un cop a l'skatepark, els joves s'han continuat fent fotos amb el rider australià, fins que aquest ha començat a saltari a rodarper la pista. Williams ha realitzattrucs demolta dificultat, rebent aplaudimentsper part de tots els assistents.

L'scooter rider Ryan Williams delecta la Canonja

L'scooter rider Ryan Williams delecta la CanonjaElena Pedrola

tracking