Diari Més

Vicente Moreno: «Sóc on volia ser»

L’entrenador confirma que Xisco Muñoz entrarà en el cos tècnic i també que Nano marxa per «motius personals»

D'esquerra a dreta, el director esportiu, Emilio Viqueira; el president, Josep Maria Andreu; i l'entrenador, Vicente Moreno.

Vicente Moreno: «Sóc on volia ser»Gimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gimnàstic de Tarragona i Vicente Moreno van escenificar durant el migdia d’ahir una de les imatges més esperades dels darrers mesos. De fet, la que va facilitar el Nàstic dilluns, quan Vicente Moreno i Emilio Viqueira encaixaven les seves mans, era la que tothom volia veure, però la d’ahir, on president, director esportiu i tècnic posaven en escena la renovació més esperada dels últims anys, era la més demandada.

L’inici de la compareixença el va monopolitzar Josep Maria Andreu, màxim responsable del Consell d’Administració. Ell va deixar clar que «estic molt content d’aquesta renovació. Ell ha estat el líder del vestidor del Nàstic durant aquestes tres temporades. Per a nosaltres és una peça clau i, juntament amb l’Emilio, fan un tàndem excepcional que ens han portat a ser on som». No ho podia haver resumit millor Andreu, el qual feia molt de temps que havia manifestat a tot arreu que el seu màxim desig era la continuïtat de l’entrenador.

Tot seguit, el tècnic va tenir el seu moment. Abans del torn de preguntes, va exposar un discurs que portava ben preparat i que va deixar clar que la seva màxima voluntat era la de seguir a Tarragona. «El president diu que està content per aquesta renovació, i jo estic igual o més content que ell. Sóc on volia ser. Volia aprofitar per agrair al club i al president com el seu màxim responsable per aquesta confiança que ha dipositat en mi durant tot el temps que porto a Tarragona. Agrair també la confiança i l’ajuda d’Emilio Viqueira per la possibilitat d’enganxar-me a aquest magnífic projecte, que va cap amunt. I també a tota la gent que ha pogut fer possible que tot això hagi estat possible», va manifestar l’entrenador, el qual va tenir moments pels agraïments, per totes les temporades viscudes a l’entitat «Sobretot m’agradaria agrair-ho als jugadors, ja que han fet que el cos tècnic hagi tingut la possibilitat de seguir. I, finalment, als aficionats, que ens han donat aquest suport constant i que ens han empès a aconseguir aquests bons resultats», deia.

Va manifestar que «si el club volia que continués, jo ho tenia clar». També va tenir temps per parlar de la plantilla de la pròxima temporada, de la qual va aventurar que serà molt semblant a la de la 2015-16, ja que «s’ha donat una continuïtat en les plantilles que hi ha hagut en els darrers tres anys», tot i que «és difícil pensar que no es canviarà res».

Xisco arriba, marxa

Nano

Vicente Moreno va confirmar el que ja havia explicat el Diari Més. Nano deixarà de ser el segon entrenador i, els motius de la marxa, els va explicar el tècnic. «En el cos tècnic hi haurà algun canvi al meu pesar. Sempre hi ha situacions personals que estan per damunt del personal. Nano, per motius personals, ha decidit sortir del Nàstic, i és una pena perquè hem treballat molt bé», va detallar, tot afegint que «la meva idea és comptar amb la resta del cos tècnic».

També va confirmar que Xisco Muñoz penjarà les botes i que passarà a formar part del cos tècnic, tot i que no va detallar si seria com a segon entrenador o amb alguna altra atribució. «Xisco Muñoz s’incorporarà a l’staff tècnic. No sabem què farà exactament. No sé si la figura del segon entrenador l’absorbirà algú del cos tècnic o no», va destacar, sense concretar quines tasques realitzarà Muñoz.

També va tractar l’actualitat el director esportiu, el qual va valorar la renovació d’Emaná. Tal com va confirmar aquest diari en l’edició d’ahir, la continuïtat de l’africà està més que complicada, ja que, segons Emilio Viqueira, «estem molt contents amb la temporada que ha fet, però per motius econòmics serà impossible que es quedi. Ho intentarem, però no serà fàcil».

Sobre la confecció de la plantilla, va apuntar que «hem d’intentar millorar l’equip, però això no vol dir que fem millor temporada», tot confirmant la continuïtat de Xisco Campos i de Manolo Martínez, dos dels bucs insígnia de l’equip que, tot i que no han tingut molts minuts aquesta temporada, tenen contracte en vigor. «Són dues persones súper importants per a nosaltres. Tenen contracte i seguirem comptant amb ells», va sentenciar.

També va mostrar la seva voluntat que Lévy Mainda continuï al club tarragoní, tot i formar part de la disciplina del Celta. El centrecampista de Gabón ha estat un dels pilars fonamentals en el final de temporada del Nàstic, i el club tarragoní estaria encantat amb la seva continuïtat. «Ens agradaria. Ell ha de tornar a Vigo. Ha fet un final de temporada molt bo, i a tots ens agradaria que seguís. Ho treballarem, però no és fàcil», deia Emilio Viqueira.

Finalment, Viqueira va tractar la possible marxa de José Naranjo. «Té contracte, i una clàusula. Han preguntat per molts futbolistes nostres, però no volem vendre. Qui el vulgui, s’haurà de posar d’acord amb nosaltres, però ens haurem d’acabar resignant a la seva venda».

tracking