Diari Més

Ciclisme

Més d'un centenar de ciclistes participaran a la 54ª Volta ciclista de la província de Tarragona

Es porta a terme a partir d'aquest divendres fins al diumenge dia 19

Més d'un centenar de ciclistes participaran a la 54ª Volta ciclista de la província de Tarragona

Més d'un centenar de ciclistes participaran a la 54ª Volta ciclista de la província de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 54ª edició de la Volta ciclista a la província de Tarragona, que disputarà la quarta i darrera etapa amb sortida i arribada a Reus, es porta a terme a partir d'aquest divendres, 17 de juny i fins diumenge, dia 19. Un total de 140 ciclistes pertanyents a 14 equips prendran la sortida a la primera etapa, un recorregut nocturn de 65 km dins el municipi de Vila-seca.

La segona etapa consistirà en una contrarrellotge individual de 6 km al Port de Tarragona. El mateix dissabte es disputarà la tercera etapa, de 88 km, amb sortida i arribada a Riudecanyes. Diumenge tindrà protagonisme la ciutat de Reus: la sortida i l'arribada es portaran a terme al Mercat Central de Reus, amb un recorregut de 84 km, un port de 3ª categoria als Pallaresos i un port de 1ª categoria a l'Albiol.

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d'Esports i de Reus Esport i Lleure, col·labora en l'organització d'aquesta prova ciclista, la més antiga que es corre a l'estat espanyol i la tercera cursa per etapes més antiga del món, després del Tour de França i la Volta a Bèlgica.

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha explicat que representa un honor per a la ciutat de Reus acollir aquesta important cursa ciclista i ha destacat l'esforç dels seus impulsors i de les entitats que hi participen per mantenir viva i amb un gran nivell esportiu aquesta competició. Des de l'entitat organitzadora, Promoevents, Joan Carles Ferran ha destacat la duresa i atractiu del recorregut i també la important presència de corredors amb un palmarès destacat, com són el guanyador de 2015, José Guillén, el guanyador de la cursa Quebrantahuesos 2014, Rafael Pérez San José o el guanyador del Clásico Internacional Triple Cien 2015 de la Repú blica Dominicana, Antonio Muntaner.

tracking