Diari Més

La renovació d'Emaná es complica

El futbolista tenia un any més de contracte amb el Nàstic si l’equip pujava a Primera, però a Segona s’hauria de renegociar

Archille Emaná, al costat de Jordi Calavera, després de quedar eliminat de la promoció d'ascens contra l'Osasuna, al Nou Estadi.

La renovació d'Emaná es complicaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Archille Emaná és més fora que dins del Gimnàstic de Tarragona. Qui ha estat una de les pedres angulars en la temporada que tot just acaba de finalitzar té molts números de no continuar al conjunt tarragoní.

Emaná tenia estipulat en el seu contracte una clàusula de renovació automàtica, gràcies a la qual l’africà perllongava la seva vinculació amb l’equip una campanya més, sempre que el Nàstic pugés a Primera Divisió. El fet que l’equip no hagi pogut assolir l’ascens, objectiu impensable a principis de temporada, ha motivat que la seva continuïtat sigui més que difícil.

Cal recordar que el camerunès va arribar aquest mes de juliol al Nàstic, amb l’únic objectiu d’entrenar amb el primer equip per intentar recuperar les sensacions perdudes després del seu fallit pas pel futbol mexicà. Ell es va trobar molt a gust a Tarragona, i va decidir acceptar l’oferta que li va fer el club, que s’allargava a una temporada més una altra d’opcional, sempre que es produís un ascens. Amb el curs finalitzat, Emaná, tot i els seus 34 anys, ha incrementat el seu catxé, ja que la temporada amb el Nàstic ha estat entre notable i excel·lent.

Un dels problemes rau en què les nòmines que ofereix el conjunt tarragoní als seus jugadors són molt properes al mínim interprofessional que està fixat, i Emaná podria trobar equips que superessin amb escreix la fitxa que ha cobrat al llarg d’aquesta temporada. El club no descarta la seva continuïtat, però no hi ha moltes esperances que el mitja punta continuï vestint de grana la temporada vinent.

tracking