Diari Més

La carta de comiat del segon entrenador del Nàstic

Nano Rivas explica que «la desició ha estat basada en motius personals i sobretot familiars»

Nano va arribar al Nàstic la temporada passada.

La carta de comiat del segon entrenador del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicente Moreno haurà de buscar-se un altre segon entrenador, ja que Nano no renovarà pel Nàstic. L’encara segon tècnic del primer equip ha decidit tornar a casa i podria entrenar el Getafe B de la Segona Divisió B espanyola.

Cal recordar que Nano va arribar al Nàstic la temporada passada, substituint Adolfo Baines, el qual havia realitzat també una tasca espectacular, ajudant a Vicente Moreno.

A continuació, la cartade comiat de Nano Rivas Álvaro:

Bona tarda, Com ja ha anunciat el míster aquest matí, l'any que ve no continuaré formant part de club. La decisió ha estat basada en motius personals i sobretot familiars. En primer lloc m'agradaria agrair a Vicente l'oportunitat que em va donar de treballar al seu costat, gràcies per tot el que m'has aportat aquest any. Al presi, per com m'ha acollit ell i la seva família des del primer dia, a tots els treballadors del club, a tota la gent que ha estat a prop nostre en el dia a dia i als jugadors perquè m'han fet viure un any increïble; d'ells he après molt i mai oblidaré aquest vestidor. Als meus companys del cos tècnic, Raúl, Oliva, Santi i Miquel Àngel, hem passat moltes hores junts i ha valgut la pena. Us trobaré a faltar. A l'afició i a tota la ciutat de Tarragona, pel seu suport i hospitalitat. Finalment, esmentar i agrair a Emilio i Rodri seva confiança i comprensió sempre. Sense més, i desitjant tota la sort del món a aquest club i tota la seva gent, s’acomiada un nastiquer més. GRÀCIES I VISCA EL NÀSTIC! Nano Rivas Álvaro

tracking