Diari Més

Alberto Varo, amb un peu i mig al Barça B

L'equip de Gerard López vol quedar-se també amb Fali

Mitja plantilla espera la trucada del club

Mitja plantilla espera la trucada del clubCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercat comença a moure’s, i el Nàstic ja podria tenir clara la primera baixa de la temporada. Es tracta d’Alberto Varo, porter amb un futur brillant, però que sembla que no encaixa en el primer equip del Nàstic i que apunta al Barça B de Gerard López.

Després de l’arribada de Fabrice Ondoa a l’entitat tarragonina, Varo va ser menys habitual en les convocatòries del primer equip, i va ser l’encarregat d’intentar salvar el CF Pobla de Mafumet, tot i que no ho va acabar aconseguint.

Amb el descens dels pobletans a Tercera Divisió, Varo creu que si no pot estar al primer equip del Nàstic no té sentit continuar a Tarragona, una circumstància més que lògica tenint en compte que té un potencial immens i que ha demostrat que és un dels millors porters de la Segona Divisió B.

En principi, el Barça voldria el jugador traspassat, però l’operació no està tancada. Els blaugrana també volen continuar comptant amb Fali, futbolista amb contracte al Nàstic, però que ha estat un dels màxims responsables de la reacció al Barça B, en la segona part de la temporada. El valencià també marxaria traspassat.

tracking