Diari Més

«No estan sols, tenen una afició al darrere»

Els voltants del Nou Estadi s’han omplert per rebre i donar ànims als jugadors del Nàstic, després de la derrota contra l’Osasuna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«No estan sols, que sàpiguen que tenen tota una ciutat al darrere», ha dit emocionat l’aficionat Martí Caparrós, referint-se a la plantilla del Nàstic. Els voltants del Nou Estadi s’han omplert aquesta tarda per rebre els jugadors de l’equip grana, que dues hores abans ha posat als peus a Tarragona, procedents de Pamplona.

Un centenar d’aficionats del Nàstic han esperat impacients l’arribada dels jugadors. L’única intenció era animar i donar forces a la plantilla pel partit de dissabte contra l’Osasuna, després de la derrota per 3-1 al Sadar de dimecres. Els que més furor han causat han sigut Emaná i Mossa, que han signat bufandes i s’han fet fotografies amb tots els seguidors que ho han demanat.

El moment més àlgid de la tarda ha arribat amb l’entrada dels jugadors al camp annex del Nou Estadi. El primer ha estat el president Josep Maria Andreu, que de manera contundent ha dit: «Dissabte remuntarem!». A continuació, el centenar d’aficionats presents han fet un passadís a tots els jugadors mentre propinaven crits d’ànim. Una dosi d’energia que feia falta a la plantilla grana.

La primera part de l’entrenament ha estat a portes obertes, i molts dels seguidors no han cessat ni un moment d’aplaudir als jugadors. Ha estat curiós el núvol d’optimisme que es respirava a l’ambient. Tots, absolutament tots, els aficionats s’han mostrat confiats que el Nàstic pujarà a Primera Divisió. «Només cal veure els resultats de les 42 jornades viscudes per confiar en aquest equip», deia un aficionat.

tracking