Diari Més

Orgull Grana afirma que «no té res a veure» amb el detingut de dissabte

Asseguren que «aquesta persona» no és de la penya i censuren la seva actitud

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Orgull Grana ha assegurat que no té «res a veure» amb la persona que va ser detinguda la nit de dissabte després dels incidents succeïts posteriorment al Nàstic-Alabès, últim partit del campionat regular de Segona Divisió.

La penya del Nàstic, en declaracions a aquest diari, ha deixat ben clar que «censurem completament el que va passar després del partit, i volem deixar ben clar que la persona detinguda no té absolutament res a veure amb nosaltres. No el coneixem».

Després del duel, un aficionat hauria intentat tornar al Nou Estadi després d'haver sortit, però un dels guàrdies de seguretat li hauria impedit l'entrada. Aquí hauria començat la baralla, que va acabar amb una detenció. A més, segons detallen fons del Nàstic, un altre jove hauria estat denunciat pels fets succeïts en la mateixa baralla pels Mossos d'Esquadra.

A fora del camp hi havia un grup de joves i, segons asseguren des d'Orgull Grana, «si hi havia algú de la penya, no estava esperant a aquest noi. De fet, tots estàvem ja al bar comentant el partit, i no sabem res del que va passar».

Des d'Orgull Grana es lamenten dels fets, ja que «nosaltres no tenim res a veure, i volem deixar clar que aquesta persona mai ha format part de la nostra penya. Nosaltres ens dediquem a animar i l'únic que volem és que el Nàstic estigui el més amunt possible».

Tant el detingut com el denunciat podrien rebre sancions exemplars per part de la Comissió Antiviolència, tant a nivell econòmic com de prohibició d'accés a recintes esportius.

Un aficionat d'«Orgull Grana» agredeix, presumptament, a un agent de la seguretat privada

Un aficionat d'«Orgull Grana» agredeix, presumptament, a un agent de la seguretat privadaDIARI MÉS

tracking