Diari Més

Els socis no pagaran en el Nàstic - Osasuna

Les oficines estaran obertes al públic de dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 16 a 19 hores, i el dissabte des de les 10 del matí i fins a l’inici del partit

Les oficines del Nàstic estan treballant a ple rendiment

Cues a les oficines del Nàstic per comprar l'entrada de dissabteCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els consell d’administració del Gimnàstic de Tarragona SAD ha decidit no cobrar entrada als socis en el partit de dissabte al Nou Estadi contra l’Osasuna, que es celebraràdissabte 11 de juny a les19 hores. Així, tots els socis del Nàstic tindran entrada gratuïta per aquest transcendental partit.

El preu de les entrades pels no socis serà el mateix que en els darrers partits a casa: 15€ les entrades de Gol, 20€ a Preferent i 30€ a Tribuna. Les entrades es poden comprar a partir de dilluns a les oficines del Nàstic. Les oficines estaran obertes al públic de dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 16 a 19 hores, i el dissabte des de les 10 del matí i fins a l’inici del partit.

Desplaçament Pamplona

La Federació de Penyes del Nàstic organitza desplaçament a Pamplona per animar a l’equip en el primer partit del play off d’ascens contra Osasuna.

L’equip navarrès ha posat a disposició de la Federació de Penyes 350 entrades al preu de 10€. El pack d’autocar i entrada tindrà un preu de 30€. Tots aquells interessats poden passar dilluns o dimarts per les oficines de la Federació en horari de 10 a 13 i de 18 a 20 hores.

Els autocars cap a Pamplona sortiran el dimecres dia 8 a les 14 hores des del Nou Estadi i tornaran a Tarragona un cop finalitzi el partit.

tracking