El Reus Deportiu jugarà la Lliga Europea en vèncer el Vendrell 9-4

La gran igualtat a la primera meitat va ser un miratge, ja que els locals van acabar golejant

El Reus Deportiu jugarà la Lliga Europea en vèncer el Vendrell 9-4Reus Deportiu

Va ser el Reus Deportiu el que es va emportar el gat a l’aigua. El conjunt roig-i-negre és el quart equip de l’OK Lliga classificat per a la Champions League 2016-17 després de la gran victòria assolida, aquest dissabte, contra el Moritz CE Vendrell (9-4), en el duel que decidia la quarta plaça.

Ambdós conjunts arribaven al derbi amb opcions clares d’acabar en posicions de Copa d’Europa. Els vendrellencs estaven per davant a la taula classificatòria, però havien de disputar el derbi fora de casa, amb què el quadre local comptava amb cert avantatge, pel factor pista. Així va ser i, finalment, els del Baix Penedès, després d’un excel·lent final de temporada, s’hauran de conformar amb disputar la Copa de la CERS, mentre que els del Baix Camp podran competir amb els millors, ja que disputaran el màxim torneig a nivell continental.

Els vendrellencs van donar guerra fins al descans. De fet, en la primera meitat, van manar en moltes fases a l’electrònic. Sergio Miras va inaugurar l’electrònic a l’inici del partit, però Xavi Rubio va igualar, als nou minuts, pels locals. Quatre minuts va trigar Creus a tornar a posar per davant el Vendrell, encara que la resposta dels de Mariotti no es va fer esperar, amb una diana de Raúl Marín en el 16’. Amb el 2-2 es va arribar al descans.

El segon acte, però, va ser completament reusenc, i el Vendrell no va poder fer res per combatre les envestides rivals. Matías Platero, en el minut 27, va anotar el 3-2 d’un xut llunyà i Raúl Marín, en els minuts 30 i 31, va anotar dues dianes que van situar el marcador 5-2. En el mateix minut que el darrer gol de Marín, Ollé va anotar el 6-2 i, el mateix Raúl Marín, es va encarregar de marcar el setè per als locals en el 38’. No es conformava el Reus Deportiu i, immediatament, Salvat va marcar el vuitè gol.

Sergio Miras, a vuit minuts per al final de l’enfrontament, va situar un 8-3 aud ja no tenia importància, encara que Ollé va voler marcar-ne un més. Amb el 9-3, només quedaria per contemplar el gol de Jordi Ferreti, pel Vendrell, a quatre minuts del final de l’enfrontament. Gran partit l’ofert per un Reus Deportiu, que s’ha comportat de forma brillant en la part decisiva de la temporada.