El Calafell s'acomiada de l'OK Lliga derrotant el Cerceda 2-3

Marc Vergés, amb dues dianes, l’heroi visitant

El Calafell s'acomiada de l'OK Lliga derrotant el Cerceda 2-3CP Calafell

El Club Patí Calafell Tot L’Any va acomiadar la temporada, aquest dissabte, amb una sorprenent victòria, a la pista del Patín Cerceda, 2-3. Els calafellencs, descendits feia setmanes, es van trobar còmodes a la pista i van ser capaços de sumar un triomf que no evita que acabin com a cuers de l’OK Lliga, però que els deixa un bon regust de boca després d’haver-ho passat tan malament en les darreres setmanes.

Tot i això, va ser el quadre local el que es va avançar a l’electrònic, gràcies a una diana de Jacobo Mantiñán, quan havien passat sis minuts. Trenta segons va trigar Gerard Vergés a posar les coses al seu lloc, situant un empat que tornava a posar la màxima emoció a l’enfrontament. Joan Manuel Grasas va tornar a avançar els locals, als deu minuts de joc, i amb el 2-1 es va arribar al descans.

Lluny d’abaixar els braços i de restar-li importància a l’enfrontament, els calafellencs van demostrar una gran intensitat a la pista i, fruit d’aquesta circumstància i del seu esforç, van aconseguir empatar, en el 32’, amb un gol obra de Sergi Romeu. I, novament, Marc Vergés, un minut després, va situar el definitiu 2-3.