Diari Més

Vicente Moreno apel·la a l'orgull del Mirandés: «No em va fer gràcia que el Nàstic pugés a Xerez»

L'entrenador recorda que, quan ell militava al conjunt andalús, els tarragonins van celebrar l'ascens a Chapín i que això no agrada mai al que juga de local

Vicente Moreno apel·la a l'orgull del Mirandés: ''No em va fer gràcia que el Nàstic pugés a Xerez''

Vicente Moreno apel·la a l'orgull del Mirandés: ''No em va fer gràcia que el Nàstic pugés a Xerez''Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicente Moreno, entrenador del Nàstic, ha explicat les seves impressions sobre el partit de demà al vespre, en el qual el conjunt tarragoní s'hi juga la vida. El quadre català podriaconvertir-se en equip de Primera Divisió si suma els tres punts i el Leganés no és capaç de vèncer el Mirandés a Anduva. Ambdós enfrontaments es disputaran a dos quarts de nou de la nit. Moreno destaca que «hem arribat en un moment extraordinari a aquestes alçades de temporada. Ho dic jo, i ho diuen les estadístiques». Sobre el rival, opina que «juguem contra un equip que, a dia d’avui, ha demostrat ser el millor de la categoria. Aprofitem per felicitar-lo, perquè s’ha merescut aquest ascens. Estic convençut que intentaran dificultar-nos el partit, però no se’ns passa pel cap una altra cosa que no sigui guanyar».

Tot i que ningú nega que tothom tindrà un ull a Miranda de Ebro, Vicente Moreno aposta perquè els seus estiguin completament centrats en el duel que els ocupa. «A nosaltres el que més ens preocupa és guanyar el nostre partit. Després, haurem de mirar a Miranda, ja que depenem del que passi allí. El Mirandés és un molt bon equip, que ha fet una molt bona temporada, però el fet de no haver aconseguit bons resultats a final de temporada els ha castigat», diu.

Moreno va estar present en l'ascens dels tarragonins a Xerez, avui fa deu anys. Ell creu el Mirandés encara té més motius per anar a pels tres punts: «A mi no em va fer gràcia que el Nàstic pugés a Xerez, que algú celebri un ascens als nostres nassos. Per això, el Mirandés voldrà guanyar el partit».

Ell creu que no es pot parlar de justícia o injustícia si el Nàstic ascendís estant només dues jornadesen les dues primeres posicions en el que va de temporada:«Injust per què? Les classificacions s’aconsegueixen a l’última jornada. Si a l’última jornada estem en posicions d’ascens és perquè ho hem merescut», va dir. Sobre l'indult a l'extrem del LeganésSzymanowski, detalla que «em sorprèn. A l’entrenador del Leganés, tal com va dir en una entrevista, també li sorprenia. Han tingut l’habilitat o l’encert de fer bé el recurs».

tracking