Diari Més

Iago Bouzón: «Qui té tota la pressió ara mateix és el Leganés»

El central assegura que el Nàstic «ja ha fet la feina» i que s’ha de centrar «en ell mateix»

Iago Bouzón, per darrere de Rayco, intentant prendre-li la pilota, durant l'entrenament de dimarts.

Iago Bouzón: «Qui té tota la pressió ara mateix és el Leganés»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Nàstic té molt clar que ells han fet la feina al llarg de la temporada, i que ara seria un premi finalitzar en posicions d’ascens directe a Primera Divisió. Tot i això, saben que tenen la possibilitat d’ascendir dissabte a la categoria d’or del futbol espanyol si poden derrotar l’Alabès (dos quarts de nou de la nit) i el Leganés no suma els tres punts a Anduva, contra el Mirandés.

Un dels pesos pesants del vestidor grana, Iago Bouzón, va ser l’encarregat, ahir, de recordar que «ara mateix, els que tenen tota la pressió són ells. Han aconseguit una cosa, que és ser segons, i són ells els que hi perden. No podem perdre una cosa que no tenim. Només podem guanyar, i ells perdre. Ells tenen aquest avantatge, ja que depenen d’ells mateixos».

El gallec recorda que el Leganés no ho tindrà fàcil per sumar els tres punts, ja que «van a un camp molt complicat. Tant ells com el seu entrenador han demostrat que s’esforcen al màxim al seu camp, i el Leganés no ho tindrà fàcil».

Lluitant fins el final

Sobre ells mateixos, el futbolista apunta que «hem aconseguit arribar a aquesta última jornada dins de la lluita. Portem temps veient que són partits diferents». Ell és de l’opinió que «crec que l’equip no ha de fer res diferent al que fa fins ara, i hem de continuar en la mateixa línia. Hem de sortir amb una bona intensitat, ni massa alta ni massa baixa. Fer coses fora del comú no ens anirà bé. Hem de saber abstraure’ns, fer el nostre partit».

El Nàstic està complint molt per sobre de les seves possibilitats, ja que les obligacions de qualsevol equip que ascendeix de Segona B passen, únicament, per la permanència. «Era difícil pensar que l’equip estigui fent el que està fent. No perquè no tingués qualitat, ni perquè no treballés, sinó perquè és un equip que ve de Segona B i les expectatives potser no eren tan altes com pel que estem fent. És cert que si ets a dins i veus el treball que estem fent, era una cosa possible. Hem arribat fins aquí, i tant de bo ho puguem rematar», destaca el defensor.

Ell creu que la clau resideix en no pensar en el partit del Leganés, ja que «sóc dels que pensa que ens hem d’oblidar d’això. Ens hem de centrar en el que nosaltres puguem tenir repercussió i fer alguna cosa, que és aquí, contra l’Alabès. El que passi en altres camps no és a les nostres mans. Perdre-hi forces és una cosa que no ens beneficiarà.

tracking