Diari Més

Voleibol

Una seixantena de nens a la Trobada Anual de Vòlei Rotació

Hi van prendre part fins a vuit escoles, i el Pax va guanyar la final al Col·legi Pràctiques

Tots els participants a la prova, en la fotografia de família posterior.

Una seixantena de nens a la Trobada Anual de Vòlei RotacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com cada any, el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha organitzar una trobada amb totes les escoles de Tarragona que practiquen vòlei rotació durant el curs. Va ser aquest diumenge quan el club del barri tarragoní va protagonitzar aquesta iniciativa. El vòlei rotació és una adaptació del voleibol que serveix per inciar al nen al voleibol mitjançant la psicomotricitat. És una activitat diferent al voleibol corrent a causa del fet que els nens i nenes agafen la pilota, la llancen al camp contrari i realitzen una rotació (canvi de posicions) i l’objectiu és que la pilota es mantingui a l’aire mentre es crea en l’alumne un moviment «acció-reacció».

A la trobada van participar més de 60 nens, repartits entre 8 col·legis de la ciutat, com eren el CEIP El Miracle, CEIP Marcel·lí Domingo, CEIP Pau Delclòs, CEIP Pràctiques, CEIP Pax, CEIP Sant Pere i Sant Pau, Escola Tarragona i l’Escola Sant Sebastià dels Pallaresos. El format de la competició va agrupar 13 equips per competir entre ells.

La final es va disputar entre els col·legis Pràctiques i Pax, donant a aquests últims com a campions. Tots els participants van gaudir de coca i beguda a més a més de premis per als set primers classificats.

tracking