Atletisme

Pedro Ortega s'adjudica la 27a Pujada al Loreto entre 183 corredors

Eugenia García Oltra va ser la primera en creuar la línia de meta en dones

Pedro Ortega s'adjudica la 27a Pujada al Loreto entre 183 corredorsOlívia Molet

Pedro Ortega (Evasion Running Reus), amb un temps de 23’ 24’’, va endur-se ahir la 27a edició de la Pujada al Loreto, una cita en què participaven ahir 183 corredors arribats d’arreu del territori. Jorge de Andrés (CA Tarragona) el va succeir al podi, només 16 segons per darrere, en una prova de desenllaç ajustat, mentre que el tercer lloc va anar a parar a mans d’Eusebi Vidal, que marcava un temps de 25’ 48’’.

En dones, la primera posició va aconseguir-la Eugenia García Oltra (Tarragona Fondistes), que aturava el crono en 33’ 34’’. En segona posició va creuar la línia de meta, María Solís, només deu segons per darrere, mentre que Pepa González, amb un temps de 33’ 57’’, va col·locar-se tercera classificada. La cita, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i la ONCE, va mantenir el caràcter d’una participació integradora, oberta a tots els ciutadans.