Diari Més

Els comptes són senzills: derrotar l'Alabès i que el Leganés no guanyi

Això és el que ha de passar perquè el Nàstic es converteixi aquest dissabte a la nit equip de Primera Divisió

Els comptes són senzills: derrotar l'Alabès i que el Leganés no guanyi

Els comptes són senzills: derrotar l'Alabès i que el Leganés no guanyiALBERTO LÓPEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cartes estan tirades. El campionat regular de la Segona Divisió arriba al seu final i, amb la jornada d’aquest dissabte, es posarà punt final a la Segona Divisió 2015-16 a l’espera, únicament, que es disputin les eliminatòries d’ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.

El Gimnàstic de Tarragona continua amb el seu final de temporada brillant, però ara manca rematar la feina. La millor manera de fer-ho seria ascendint de forma directa a Primera Divisió però, perquè això acabi succeint, els de Vicente Moreno no depenen d’ells mateixos. Tota la jornada es disputarà a partir de dos quarts de nou de la nit i el Nàstic tindrà la seva ment posada al Nou Estadi, però també n’hi haurà molts que estaran pensant en un altre duel, en el qual el conjunt tarragoní no hi estarà present en cos: el Mirandés-Leganés.

Els comptes són molt senzills. Amb l’Alabès matemàticament a Primera, només queda una altra plaça d’ascens directe i, tenint en compte que el Leganés avantatja en un punt als tarragonins (71 i 70, respectivament), només hi ha dues combinacions possibles que motivarien un Nàstic a Primera: una victòria grana i una derrota madrilenya, o una victòria grana i un empat madrileny. En tota la resta de possibilitats, el Nàstic s’hauria de «conformar» amb la tercera posició, una plaça que supera les expectatives de principis de temporada, però que deixaria un cert regust amarg tenint en compte que el final de campanya dels tarragonins ha estat brillant, i que el de Vicente Moreno és, sense cap mena de dubte, qui millor arriba a la recta final de la campanya.

La lògica diu que serà el Leganés qui aconseguirà ascendir, ja que el Mirandés no s’hi juga absolutament res i, a més, els de Miranda de Ebro no han demostrat el nivell dels seus rivals aquesta temporada. Tot i això, la competitivitat que aporta el seu entrenador, Carlos Terrazas, representa una escletxa d’esperança per a un Nàstic que tampoc ho tindrà gens senzill. El seu rival serà l’Alabès, conjunt que, tot i no jugar-se res, és el líder de la categoria, un equip que ha demostrat una gran regularitat al llarg de la temporada i que arribarà al Nou Estadi, sense cap mena de dubte, a demostrar que és el líder de la categoria i a sumar els tres punts, els quals únicament li servirien per poder acabar amb 77.

El club recomana als pares que els menors de 12 anys comprin l’entrada per dissabte

Per evitar el caos que es va produir durant el darrer enfrontament al Nou Estadi, entre el Nàstic i l’Osasuna, on més de 14.500 persones van fer acte de presència al Nou Estadi per presenciar una gran victòria grana. Alguns no van poder accedir a la seva localitat, tot i tenir entrada, i el Nàstic s’ha posat mans a l’obra. La primera mesura és la de recomanar als pares que comprin entrades als fills menors de dotze anys. Els nens no han de passar per taquilla per entrar al camp, però també que no tenen dret a localitat, amb què adquirir una entrada seria el més beneficiós per a tothom. Per altra banda, el club tindrà més personal al camp, el qual ajudarà a les persones a trobar el seu seient i a solucionar qualsevol problema. A més, avui és l’últim dia per acollir-se al Primavera Grana, programa que permet fer-se soci per 50 euros i, així, guardar el seient de cara a la pròxima temporada. El mateix dia de partit, el camp obrirà una hora i mitja abans perquè tothom es pugui acomodar amb temps i, a més, el club aconsella que els aficionats assisteixin al camp amb suficient temps com per no haver de fer cues. Els passis i promocions estan anul·lats per al partit, i que tothom podrà comprar les entrades pel duel de dilluns a divendres de nou a dos quarts de dues i de quatre a les set de la tarda.

tracking