Diari Més

El Reus té una cita amb la història

Els de Natxo González ho tenen tot de cara per ser avui a les vuit del vespre equip de Segona Divisió

El Reus té una cita amb la història

El Reus té una cita amb la històriaXavi Guix/CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus vol que el d'avui sigui el dia més gran de la seva història. I, amb tota probabilitat, ho serà. Només un desastre de dimensions gegantinesmotivaria que l'equip tarragoní no fos avui, a les vuit del vespre, equip de Segona Divisió, una categoria que els roig-i-negres no han aconseguit trepitjar en tota la sevahistòria.

A les sis, els de Natxo Gonzálezrebran a l'Estadi la visita del Ràcing de Santander, tot un històric del futbolespanyol que va veure com, en el partit d'anada, els reusencs el golejaven, 0-3, al seu propi camp. Aquestmeravellós resultatmotiva que qualsevol victòria del Reus, empat, o derrota per menys de tres gols, significaria l'ascens del Reus a categories professionals.

Tothom està citat avui a un Estadi que registrarà un ple absolut i on Natxo González podriapresentar un onze format per Edgar Badia a la porteria; Alberto Benito, Olmo, Moyano i Ángel en defensa; López Garai i Ramon Folch en el doble pivot; Haro, Colorado i Vitor a les mitges puntes; i Edgar Hernándezcom a màxima referència.

tracking