El Reus no pot amb el totpoderós Barça

Si el Vendrell guanya demà, la quarta plaça deixarà de ser reusenca

El Reus no pot amb el totpoderós BarçaReus Deportiu

Dura derrota del Reus Deportiu al Palau Blaugrana contra el Barça per 7 gols a 2. Tot i que els homes d'Enrico Mariotti han estat dins el partit durant bona part d'aquest, finalment el Barça ha imposat la seva llei i ha acabat golejant al Reus Deportiu. La primera ocasió del partit seria per Marc Coy en un llançament de penal que ha aturat el “Pop” Egurrola al minut 4 de partit. Panadero seria qui obriria el marcador a favor dels blaugrana al minut 6. Però solament un minut més tard, Raül Marín aconseguiria situar l'empat al marcador en un altre penal. Tot i fallar el llançament inicial, transformaria el reusenc en segona jugada. El Barça es tornaria a avançar al minut 13 mitjançant Nil Roca. Marín de nou, amb una gran jugada individual, empataria ràpidament l'encontre al minut 16. Però poc li duraria al Reus l'alegria de l'empat, ja que Sergi Llorca tornava a avançar al Barça un minut més tard. Amb el 3-2 s'arribaria al descans. El Reus Deportiu ha aguantat el que li ha durat el físic. Lucas Ordóñez posaria aigua pel mig amb el 4t gol dels locals al minut 36 amb la 10a falta del Reus Deportiu. Tot i que el Reus seguia disposant d'oportunitats, els últims minuts de partit han estat fatals per als reusencs. Nil Roca situava el 5-2 al 43, i un minut més tard Lucas Ordóñez anotava el 6è. Xavi Barroso era l'encarregat de, a pocs segons pel final, fer el 7-2 definitiu. Pocs segons abans, Marín no havia pogut anotar la 10a falta del Reus contra Egurrola.