Diari Més

El Barça, penúltim obstacle del Reus Deportiu en la lluita per la Lliga Europea

Aquesta nit, a partir de les nou, els de la capital del Baix Camp es juguen la vida contra un Barça que ja ha guanyat l’OK Lliga i sense res en joc

El Barça, penúltim obstacle del Reus Deportiu en la lluita per la Lliga Europea

El Barça, penúltim obstacle del Reus Deportiu en la lluita per la Lliga EuropeaReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El final de temporada s’acosta a l’OK Lliga, i el Reus Deportiu està en disposició de poder classificar-se per disputar la Lliga Europea. Tot i això, haurà de passar encara dos obstacles, el primer dels quals és el més gran que es pugui tenir. Aquesta nit, a partir de les nou, els de la capital del Baix Camp visitaran el totpoderós FC Barcelona Lassa, conjunt que no s’hi juga absolutament res perquè ja ha guanyat l’OK Lliga, però que no deixa de ser el millor d’Espanya i un dels millors del continent europeu.

Està clar que la motivació dels reusencs i la dels barcelonins no serà la mateixa, ja que els roig-i-negres s’hi jugaran la vida, però això no treu que no sigui un partit més que complicat per als d’Enrico Mariotti, ja que la diferència entre ambdós conjunts a la taula classificatòria és de 24 punts. Guanyant, el Reus acabaria la nit quatre punts per sobre d’un Moritz Vendrell que tampoc ho tindrà gens fàcil, ja que haurà de rebre la visita de l’HC Liceo, segon classificat del campionat. Jornada d’infart la del cap de setmana que es viurà a la màxima competició nacional.

tracking