Diari Més

Futbol Americà

Els Reus Imperials aconsegueixen la permanència

L’equip va guanyar 20-21 als Valencia Giants a Catarroja en un duel extremadament igualat

Els Reus Imperials assoleixen la permanència a la Sèrie A

Els Reus Imperials assoleixen la permanència a la Sèrie ACedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Reus Imperials van aconseguir, aquest cap de setmana, assegurar-se la permanència a la Sèrie A de Futbol Americà, després d’imposar-se per 20 a 21 als Valencia Giants al Municipal de Catarroja.

A la mitja part, el marcador situava un 6-12 a favor dels de la capital del Baix Camp, tot i que els Imperials van tornar a decaure a la segona meitat, com ha anat passant al llarg d’aquesta temporada. El marcador es va posar en contra en el tercer quart però, finalment, van poder capgirar la situació.

D’aquesta manera, els Imperials assoleixen el pas als play-off per assolir el campionat, i el primer partit serà el 5 de juny, contra el Badalona Dracs, a camp contrari. Cal recordar que els barcelonins han quedat invictes aquesta temporada.

El Reus Imperials ha patit moltes dificultats aquesta temporada, amb moltes baixes a causa de l’abandonament per part dels imports americans i mexicà. L’equip va quedar molt debilitat per afrontar la segona volta, i va haver d’encomanar-se a joves com Pau Muñoz, de tan sols 18 anys.

tracking