Diari Més

Un equip de 10, una afició d'11

La Marea Grana torna a deixar clar que vagi on vagi l’equip, sempre estarà acompanyat

L'afició.

Un equip de 10, una afició d'11Heraldo de Aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si l’equip ha estatde 10 a La Romareda, l’afició haestatun 11. Feia molt de temps que no es recordava un desplaçament tan massiu per part de socis i aficionats del Nàstic, però el de La Romaredaha estatun partit marcat amb una X i en negreta per a la parròquia grana.

Més de mil ànimeshan fetel que han pogutper contrarestar la cridòria dels aficionats del Saragossa, els qualshan estat avuimés nombrosos que mai, ja que el camp ha registrat la millor entrada de la temporada.

No ha estat des de les dotze del migdia, sinó molt abans, quan la comitiva arribada de Tarragona ha començata fer soroll als voltants del camp. S’ha escoltatdes de fora del camp, ja que la idea era fer tant de soroll com fos possible perquè els jugadors poguessin sentir els seus des del primer minuts fins a l’últim. Fins que La Romaredas'hacomençata omplir, només hi havia una veu, la de Tarragona,.

Després, amb el duel començat, ja ha ssigut més complicat. Eren 23.000 contra 1.000. A més, l’afició del Saragossa és de les més sorolloses de tota la categoria de plata, i avuiha quedatben reflectida aquesta situació. Tot i això, ningú podrà dir que l’afició del Nàstics'ha tiratenrere, ni que en cap moment es va atemorir.

A partir del minut 84, amb el gol de penal de José Naranjo, els aragonesos només es s'han escoltatper recriminar-ho absolutament tot al col·legiat, mentre que els tarragoninshan aprofitatper cantar el seu tema preferit, aquell que fa ressonar el Nou Estadi en els millors moments i que espera fer-se escoltar el dia de l’ascens a Primera. L’Amparito Roca es s'ha fetcompletament amb la Romareda, la qual no entenia què estava succeint. Al final, festa de les grosses.

Els jugadors ho celebren

Ha estat un autèntic bany de masses dels jugadors, els quals no hanperdutl’oportunitat de fotografiar-se sobre la gespa, en una imatge que passarà a la història depenent del que acabi succeint a final de temporada.

Els futbolistes, a més, han pogutacostar-se als seus i els han agraïtno només l’esforç que han realitzat,sinó el que han estat fet durant tota la temporada. Ara, ambdues parts saben que queda el més important, el tram final, que decidirà si finalment l’equip pot tornar a la màxima categoria del futbol espanyol.

La nota negativa del cap de setmanaha estatque alguns brètols, es comentava per La Romareda que eren una vintena, s'han dedicatdurant la nit a fer malbé l’autobús que transportava el conjunt grana. Van ratllar-lo i van escriure-hi la paraula Zaragoza. El vigilant que s’encarregava de fer guàrdia hauria vist que era un grup nombrós de persones, però no hi va poder fer res, perquè estava sol.

Els jugadors després del partit.

Un equip de 10, una afició d'11Heraldo de Aragón

Josep Maria Andreu i l'alcalde Ballesteros

Un equip de 10, una afició d'11Heraldo de Aragón

l'autobús dels jugadors

Un equip de 10, una afició d'11Heraldo de Aragón

tracking