El Vendrell sorprèn a Vic (3-4)

Els vendrellencs segueixen en la lluita per la quarta plaça

El Moritz CE Vendrell no es dóna per vençut i segueix en la lluita per la quarta plaça de l'OK Lliga gràcies a la victòriaaconseguida aquest vespre a la pista del Club Patí Vic, tercer classificat.

Tot i això, ha estat el quadre vigatà qui s'ha avançat a l'electrònic, amb una diana de Ferran Font, en el 10'. Abans d'arribar al descans, però, el Vendrell ha estat capaç de capgirar l'electrònic, gràcies als gols de Jordi Ferrer i de Francesc Gil.

Jordi Burgaya ha pujat l'empat a 2 en el 27' i, cinc minuts després, els osonencs s'han tornat a posar per davant amb una diana de Romà Bancells.

Amb el 3-2, el quadre tarragoní ha reaccionat i en el minut39 ha marcat dos gols que han acabat situant el 3-4, dianes de Jordi Creus, de falta directa, i de JordiFerrer.