Diari Més

Sergi Parés: «Estem convençuts que ara és el nostre moment»

El director esportiu roig-i-negre avisa que el vestidor és «més poderós» que en l’anterior participació al ‘play-off’ i aposta per la «valentia» al Sardinero

Sergi Parés: «Estem convençuts que ara és el nostre moment»

Sergi Parés: «Estem convençuts que ara és el nostre moment»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Amb il·lusió, amb ganes que arribi i totalment segur que farem un bon paper». Així espera el director esportiu del CF Reus, Sergi Parés, el duel que diumenge porta de visita al Sardinero un conjunt roig-i-negre «que ha acabat molt bé, està amb molta espurna i té ganes i confiança». Sobre l’oponent, un Racing que «al seu camp ha tret molt bons resultats» i a què «li agrada tenir la pilota i portar la iniciativa en el joc», Parés concreta que «l’havíem vist cinc o sis cops i sabíem que era un dels rivals més forts que ens podia tocar, però també que aquesta seria una eliminatòria atractiva».

El precedent al play-off suposa «més maduresa» per a una plantilla reusenca que «ha consolidat el treball pel fet de mantenir la base i el cos tècnic de la temporada passada» i on «la feina de més temps fa que tothom acabi d’assimilar la idea de joc i l’equip sigui més ric a nivell de variants». «El fet d’haver aconseguit una mica més de velocitat a dalt i també més solidesa ha enriquit les possibilitats i Natxo ha millorat els jugadors». Tots són factors que «se sumen a la cohesió i que ens han fet ara més poderosos», conclou el director esportiu, que diu que «estem convençuts que ara és el nostre moment».

L’èxit a un escenari hostil

Entre dilluns passat i ahir, i «tot i que la setmana per al cos tècnic ha estat semblant a les altres», el que «hem fet nosaltres ha estat recollir tota la informació possible sobre el Racing. A l’entrenador li agrada visionar partits sencers de diferents dies i buscar els punts forts». L’altra meitat de la tasca s’ha centrat en «veure la reacció a nivell psicològic: cal esperar que hi haurà molta gent al camp i també tenir en compte com serà la rebuda al Reus».

Analitzar el rival

«Habitualment mirem cada dia un parell de partits, de Segona i de Segona B, i també havíem vist el Racing», explica Parés, que detalla que aquest és un equip «amb un lateral esquerre molt ofensiu, un triangle amb molt de ritme i qualitat al mig i jugadors importants a dalt». Pedro Munitis dirigeix «un rival fort i que també ha aprofitat les mancances del Ferrol, que tenia el condicionant de la lesió de Joselu, per posar-se a dalt». Amb tot, «el repte s’ho mereix», apunta el roig-i-negre, que recorda que al Sardinero «serà important que sortim a jugar amb valentia».

Sobre el sorteig de camps que fixava el desplaçament per a l’anada de l’eliminatòria i que en reserva per a l’Estadi el desenllaç, Parés en relativitza els avantatges: «hi ha diferents punts de vista. Jugar a casa primer també és important pel suport de l’afició i per la fiabilitat que aquest et dóna, fa que començar a casa també hagués estat un punt a favor». El director esportiu del CF Reus és conscient que el Racing «farà explotar el camp i voldrà que sigui un dia històric, però la tornada també serà bonica de viure». Els més de 600 quilòmetres que separen la capital del Baix Camp de Santander no suposen un inconvenient per a una entitat a què «el viatge ens hauria estat més còmode a altres indrets. Però, enguany és més a prop que l’any passat i serà una ciutat i un camp molt bonics».

tracking