Diari Més

Sergio Tejera: Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«Qui sumi els tres punts diumenge continuarà amb opcions d'ascens directe»

Per al centrecampista del Nàstic, qui no guanyi a La Romareda, «quedarà despenjat»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Quatre partits queden per acabar el campionat, quatre finals començant per la de La Romareda per intentar l’ascens directe.

—Sí. Aquest diumenge tenim un partit clau, contra un rival directe. El que aconsegueixi sumar els tres punts continuarà tenint opcions i, l’altre, quedarà una mica despenjat. Queden pocs partits i tots seran importantíssims.

—A principis de temporada hauria signat arribar així?

—Per descomptat. L’objectiu, per part del club, estava clar: la permanència. Hem treballat molt dur per poder ser on som, i ho volem aprofitar.

—Leganés, Alabès i Nàstic, tres equips humils i sense un pressupost molt elevat, estan manant en aquesta Segona Divisió. Per què?

—El nivell està molt igualat. Clubs que s’han gastat molts diners són a baix i equips que tenen un pressupost més baix viuen a dalt. Pot sorprendre, però, si mires el nivell individual dels jugadors, hi ha futbolistes de grandíssim nivell que juguen en aquests clubs més modestos perquè no han donat el nivell en equips més grans.

—Quins equips es disputaran l’ascens directe?

—A falta de quatre jornades, crec que estarà entre els quatre primers. Leganés i Alabès han aconseguit una distància de quatre punts amb el tercer, i nosaltres i el Saragossa som els que hi vivim més a prop.

—Va suposar un pas enrere empatar a casa davant del Leganés?

—Si mirem el partit, era contra un rival complicadíssim, contra el líder. Vam jugar molt bé. Onze contra onze dominàvem el partit i, quan ells es van quedar amb un home menys vam tenir moltes opcions de marcar. Va ser una llàstima.

—Per què acaba venint Sergio Tejera al Nàstic? Vostè ha passat per clubs amb una entitat enorme, com Espanyol, Mallorca o Chelsea.

—Era important tornar a ser prop de casa. Sóc un noi molt familiar i, per altra banda, el meu agent, Rodri, em va convèncer que seria un bon lloc per tenir la regularitat que havia perdut en els darrers anys.

—Per què va perdre aquesta regularitat?

—Són moltes circumstàncies. Vaig estar un parell d’anys amb molèsties musculars, no acabava d’enllaçar dos partits seguits jugats.

—On li agrada jugar més, de pivot o de mitja punta?

—Em trobo còmode en les dues posicions. Quan era més jove, jugava més avançat, però allí darrere també em trobo bé, ja que rebo moltes pilotes i participo més en el joc.

—Setze targetes grogues. Són massa, no creu?

—Estic intentant millorar algunes facetes que havien estat el meu taló d’Aquil·les, com pot ser la meva capacitat de defensar. En aquest afany de robar la pilota, de vegades vaig una mica fort, o a destemps, i això m’ha penalitzat en molts partits.

—Hi ha hagut una revolució en el centre del camp en el mercat d’hivern, però a vostè no l’ha afectat.

—Sí. Estic molt a gust, em trobo bé físicament i això s’acaba transmetent al camp.

Sergio Tejera és feliç a Tarragona, on vol continuar molt més temps.

«Qui sumi els tres punts diumenge continuarà amb opcions d'ascens directe»Cristina Aguilar

tracking