Diari Més

El Saragossa apareix a moltes de les travesses per ascendir directament

Els aragonesos, a un punts del Nàstic i a sis del segon, són un dels millors equips del moment i han despertat en el tram final

El Saragossa apareix a moltes de les travesses per ascendir directament

El Saragossa apareix a moltes de les travesses per ascendir directamentOLIVER DUCH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No ho tindrà gens senzill el Gimnàstic de Tarragona aquest diumenge, quan rebrà la visita de tot un Reial Saragossa, un conjunt que ha anat de menys a més i que, a falta de quatre jornades per a la finalització del campionat, no tan sols s’ha confirmat com a un dels màxims candidats a pujar a Primera, sinó que també ho ha fet per a l’ascens directe, o sigui, mitjançant la primera o la segona posició.

El pròxim rival del Nàstic va començar la temporada de forma irregular, però ha aconseguit redreçar la situació amb un gran final de temporada i, sobretot, als sis darrers enfrontaments en joc, en els quals ha sumat quatre victòries i dos empats. O sigui, catorze punts de divuit, convertint-se en el conjunt que més n’ha sumat en el darrer mes i mig.

El Saragossa és un equip que té la marca Lluís Carreras, un entrenador al qual li agrada el bon tracte de la pilota, i al qual no li importa gens jugar des del darrere, per tenir controlats els seus partits. Ángel és el seu màxim artiller, amb deu dianes i, després, apareix Lanzarote amb cinc. I és que els gols estan molt repartits en el conjunt aragonès. Amb 46 dianes anotades, el Saragossa no és dels màxims golejadors de la categoria, i tampoc destaca per ser dels menys golejats, ja que n’ha encaixat un total de 36. Tot i això, l’equip compta amb una plantilla molt compensada, amb molta qualitat, i que té ganes de tornar a la màxima categoria del futbol espanyol per la via ràpida. El Saragossa ha perdut un total de deu enfrontaments, tres més que el Nàstic.

Ja els van derrotar

El Nàstic ja sap què vol dir derrotar el Saragossa, ja que ho va aconseguir a la primera volta. Va ser en un duel completament dominat pels locals, que va finalitzar amb el resultat de 3-1, i que tallava una ratxa de tres partits sense perdre per part dels aragonesos.

tracking