La Pobla consuma el descens

Els de Posse empaten contra el Lleida, tot i que la victòria hauria estat insuficient igualment ja que el Barça B no ha pogut amb l'Olímpic

Els jugadors del CF La Pobla derrotats, després del partit.

La Pobla consuma el descensVicente M. Izquierdo

El CF Pobla de Mafumet ja és equip de Tercera Divisió. El filial del Nàstic no ha pogut complir amb la seva meta i només ha pogut gaudir d'una única temporada a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Els pobletans havien de derrotar el Lleida Esportiu i esperar que el Barça B guanyés o empatés contra l'Olímpic, però aquest ha acabat caient (1-0).

Independentment del resultat registrat a Xàtiva, el duel a terres pobletanes ha resultat emocionant.

L'exjugador del Nàstic Óscar Rubio ha avançat els lleidatans als 14 minuts de joc, però Emaná ha posat les coses al seu lloc, en el 33', situant l'empat. Un travesser de Toni Vela hauria pogut avançar els pobletans, però amb l'1-1 s'ha arribat al descans.

En el segon acte, Arnau ha pogut marcar l'1-2 en el 55', però el seu tret s'ha estavellat al pal. Ha fet elevar el públic dels seients el gol de Nacho Pérez, en el 77'. L'extrem de la Pobla ha tornat a avançar el filial del Nàstic a l'electrònic, una situació que s'ha tornat a revertir en el 84', quan Diego Suárez ha tornat a empatar. Emaná, Joaqui i Nacho, amb ocasions molt clares, han pogut decantar la balança, però finalment el partit ha acabat en taules.