Diari Més

La Pobla necessita guanyar i esperar un miracle

Els de Posse reben (18 h) el Lleida i han d'esperar que l'Olímpic no derroti el Barça B

Fran Sol

La Pobla necessita guanyar i esperar un miracleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Complicat, però no impossible, ho té el CF Pobla de Mafumet per continuar una temporadamés a la Segona Divisió B. El filial del Nàstic s'ho juga absolutament tot aquesta tarda, a les sis, quan rebrà el Lleida Esportiu.

Els lleidatans ja estan classificats matemàticament per a la promoció d'ascens a Segona Divisió, però volen finalizar tercers i, per això, també necessiten els tres punts.

Les màximes urgències les té una Pobla que ha de guanyar i esperar que l'Olímpic de Xàtiva, a qui té dos punts per damunt, no derroti el Barça B en la visita dels blaugrana a terres valencianes. L'Olot, empatat a punts amb la Pobla, tamé vol assolir aquesta posició de promoció de descens que, almenysli donaria una oportunitat de mantenir-se.

En el cas que hi hagués un triple empat, la Pobla baixaria. En empats amb Olot o Olímpic individualment, els de Martín Posse tenen totes les de guanyar, i assolirien aquesta plaça de promoció.

Posse es mostra tranquil pel gran repte que li arriba, i destaca que ''tinc molta fe que nosaltresguanyarem perquè tenim aquesta necessitat, perquè ho mereixem i perquè estem treballant molt bé durant la setmana''. Segons el tècnic, el vestidor ha viscut ''bé'' la setmana, ja que ''hem treballat com ho hem vingut fent fins ara, sense nervis, amb seriositat, tensió i tot el que necessitem per guanyar el partit''.

tracking