Diari Més

FC Barcelona

«Estem massa acostumats a guanyar lligues»

Han estat pocs els tarragonins que s’han apropat a la plaça de la Font per celebrar la lliga del Barça

Enguany, la plaça de la Font no ha celebrat la lliga del Barça.

«Estem massa acostumats a guanyar lligues»Carla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Celebració descafeïnada. La plaça de la Font ja no és el que era temps enrere. «Estem massa acostumats a guanyar lligues», deia un aficionat. La plaça més popular de la ciutat ha estat testimoni de la no celebració de la lliga del Barça. El motiu és que es guarden les forces per animar demà el Nàstic? Cadascú té la seva opinió, però n’hi ha una de genèrica. «Si no guanyes la Champions, sembla que no calgui celebrar res», explica un aficionat mentre oneja la bandera del Barça.

Quan Hernández Hernández, -l’arbitre-, ha xiulat el final del partit, els tarragonins que gaudien del partit a les terrasses de la plaça de la Font han celebrat, durant tres minuts, la victòria. La major part dels que vestien amb la samarreta del Barça s’han aplegat al bar de la Penya Barcelonista. Però l’ànima de la plaça no eren ells, sinó una xaranga que posava el ritme a un comiat de soltera. Molts dels presents creien que la banda musical estava prevista per celebrar la lliga del Barça, ja que de tant en tant entonaven l’himne de l’equip guanyador.

Gairebé una hora després d’acabar-se el partit, la plaça s’ha començat a animar. Semblava que la cel·lebració feia tard, però arribava. Quan la xaranga ha marxat, la festa s’ha acabat i el resultat final ha estat una vuitantena de persones amb la samarreta del Barça assegudes a les terrasses.

«A les set de la tarda la gent encara treballa», «La plaça de la Font és una zona complicada per aparcar», «Si no es guanya la Champions, els aficionats no celebren res», entre d’altres, són algunes de les excuses que han dit els aficionats més fidels de l’equip blau-grana.

tracking