Diari Més

El Nàstic vol un Nou Estadi a rebentar per derrotar el líder Leganés

Gairebé no queden localitats i només es poden adquirir als dos Gols, mentre que a Preferent se n’han reservat per nous socis

El Nàstic vol un Nou Estadi a rebentar per derrotar el líder Leganés

El Nàstic vol un Nou Estadi a rebentar per derrotar el líder LeganésCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El de diumenge, al Nou Estadi, a partir de les dotze del migdia, és un d’aquells enfrontaments que ningú es vol perdre. Amb aquesta premissa afronta el Gimnàstic de Tarragona el duel contra el líder, el Leganés, un partit per al qual ja gairebé no queden localitats disponibles.

De fet, els interessats a assistir al partit només podran comprar entrades a les zones de Gol de Mar i Gol de Muntanya, a un preu de 15 euros. A Tribuna s’ha penjat el cartell de No queden localitats, mentre que les poques que estan disponibles a Preferent estan destinades a les noves altes de socis. Fer-se soci del Nàstic té un preu de 50 euros, i dóna dret a assistir als tres partits que resten al Nou Estadi i, a més, a tenir el seient reservat de cara a la pròxima temporada, independentment de si l’equip juga a Segona Divisió o ho fa a Primera.

Tothom és ben conscient que la victòria és vital pels interessos de l’entitat tarragonina, i la plantilla reclama a l’afició que respongui. En aquest sentit, Sergio Tejera, apunta que «esperem que vingui la gent. És importantíssim sentir el seu calor. En els últims partits està venint més gent, i és molt important per a nosaltres». El migcampista afegeix que «estem en una situació privilegiada, i estem tranquils. És una setmana més, prepararem el partit com ho fem totes les setmanes, sabem que rebrem un equip que està realitzant una temporada increïble, però treballarem com ho estem fent».

La línia de resultats que està portant el Nàstic és prou positiva, però Tejera creu que, com a mínim, s’ha de mantenir. «Portem una bona ratxa de partits sense perdre. Intentarem seguir amb la mateixa línia que portem. Ara arriba la recta final, queden cinc partits, i és la part més important de la temporada», argumenta el futbolista, el qual expressa que «sabem que, si seguim amb la regularitat que tenim, podrem assolir els objectius».

Sobre el rival, Sergio Tejera diu que «el Leganés és un bloc molt ben format, és un bloc. Tenen jugadors molt ràpids, molt elèctrics a les bandes». El màxim perill dels madrilenys arriba a les bandes, amb Szymanowski i Omar.

Per la seva banda, el Nàstic només tindrà una baixa, que serà la del lateral esquerre Mossa. Daisuke o Giner el substituiran, fet que motivaria l’entrada de Iago Bouzón a l’eix de la defensa en comptes del japonès, al costat de Xavi Molina i de Gerard Valentín. En el centre del camp, Madinda, Tejera, Lobato i Aburjania, deixaran Archille Emaná i José Naranjo com a jugadors més avançats dels tarragonins.

tracking