Diari Més

Berni Álvarez, ajudant de la Selecció espanyola sub-17

Juntament amb Alejandro Martínez buscarà la glòria al Mundial d’Espanya

Berni Álvarez, ajudant de la Selecció sub-17

Berni Álvarez, ajudant de la Selecció sub-17JC BORRACHERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’extraordinària temporada del Club Bàsquet Tarragona, amb Berni Álvarez al capdavant, no ha passat desapercebuda per a la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB). I és que la FEB ha confirmat a Berni Álvarez com a entrenador ajudant de la Selecció Espanyola sub-17, que aquest estiu disputarà el Mundial a Espanya.

L’any passat, l’entrenador cebetista ja va formar part de l’staff tècnic que va portar a la Selecció sub-19 a disputar els quarts de final del mundial disputat a Grècia. L’entrenador que acompanyarà a Berni en la direcció de l’equip serà Alejandro Martínez, ex del CB Canàries a ACB. La FEB té una gran confiança en una generació de la qual s’esperen grans resultats, començant pel Mundial del proper estiu que es disputarà a Saragossa del 23 de Juny al 3 de Juliol.

Els principals rivals d’Espanya en la lluita per les medalles serà la potent selecció d’EEUU i altres seleccions com França, Turquia o Austràlia. La selecció ha quedat enquadrada en el mateix grup que Argentina, Mali i Lituània. Com a novetat, aquest any el Mundial sub-17 masculí i femení es disputarà en les mateixes dates i a la mateixa ciutat, per la qual cosa, Saragossa es convertirà durant una setmana i mitja en la capital mundial de bàsquet de formació.

Berni Álvarez va comentar que «estic content de tornar a formar part d’una selecció, a més en un mundial que es juga a casa, això sempre dóna un plus de motivació i alhora de pressió positiva». L’entrenador cebetista creu que aquesta «és una bona generació, amb jugadors molt interessants, que han competit molt bé anteriorment».

tracking