Diari Més

Obert el periòde d'inscripcions del TEC, el casal-campus d'estiu de referència

La principal novetat d'enguany és el TEC Teen, dirigit als joves de l'ESO, i que compta amb activitats diferenciades, eines 2.0, esports, robòtica i edició audiovisual

L'any passat van participar al TEC gairebé 300 nens i nenes.

Obert el periòde d'inscripcions del TEC, el casal-campus d'estiu de referènciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com cada any, l'arribada de l'estiu suposa també l'arribada del Tarragona Estiu Camp, el campus d'estiu que organitzen conjuntament el Club Bàsquet Tarragona i el Col·legi Sant Pau. Aquest any, el TEC es realitza entre el 22 de juny i el 29 de juliol a les instal·lacions del col·legi Sant Pau de Tarragona. Un any més, el Tarragona Estiu Camp pretén adaptar-se a les diverses necessitats de pares i nens. Els pares poden escollir entre diversos packs d'horaris, l'horari matí (de 9 a 13:30) l'horari menjador (de 9 a 15:30 amb servei de menjador), i l'horari complet (de 9 a 17:00), a més també s'ofereix un servei d'acollida de 8:00 a 9:00 per als pares que ho desitgin.

El Tarragona Estiu Camp també ofereix diversitat d'ofertes perquè els nens puguin escollir la que més els agradi, els amants del bàsquet poden apuntar-se al TEC Bàsquet, on estaran entrenats per entrenadors professionals del Club Bàsquet Tarragona, els que prefereixin el futbol poden apuntar-se al TEC Futbol, on els nens poden millorar el seu regat i emular als seus ídols en el camp de futbol del Sant Pau, a més aquest any s'inclou la possibilitat d'apuntar-se al TEC Atletisme, per als aficionats a les activitats de pista, aquesta modalitat arriba de la mà del Club Atletisme Tarragona, pels quals els agradi fer esport però no els agrada cap dels anteriors poden apuntar-se al TEC Multiesport, on es practiquen tot tipus d'esports com a Handbol, Hoquei, jocs amb o sense pilota, etc. Els aficionats al ball també podran apuntar-se al TEC Dance, on monitores professionals de ball dirigiran coreografies de Hip-Hop, funky o pop entre altres. Una novetat d'aquest any és el TEC Teen, dirigit als joves de l'ESO, compta amb activitats diferenciades, eines 2.0, esports, robòtica, edició audiovisual i molt més. Finalment, com sempre els més petits aniran al TEC Casal on els nens de P3 fins a 1er fan activitats que engloben tots els àmbits, cada setmana una temàtica diferent dirigirà les activitats.

El Tarragona Estiu Camp espera superar un any més les 300 inscripcions i mantenir-se com un campus d'estiu de referència a la província gràcies a la seva varietat, les seves magnífiques instal·lacions amb piscina i gimnàs i l'experiència dels seus professionals. Desenes de monitors amb experiència en el sector s'ocuparan que els nens i nenes del TEC gaudeixin d'un estiu inoblidable. Una nova edició, la coordinadora del TEC serà Natàlia Bru, que té una àmplia trajectòria com a directora de colònies, campaments d'estiu i camps de treball. Natàlia creu que «l'objectiu és millorar cada any, per això, aquest any oferim un Nou TEC dirigit als nens de l'ESO, un format que esperem que gaudeixin molt». A més, també ha volgut parlar de la presència de l'anglés al campus «també hem introduït l'anglés amb professors natius en totes les modalitats del TEC». Finalment, Natàlia Bru ha acabat dient que «comptem amb monitors i entrenadors amb una gran experiència i bagatge a les seves esquenes, any rere any fan del Tarragona Estiu Camp un casal-campus de referència a la ciutat».

Els pares poden escollir entre diversos packs d'horaris.

Obert el periòde d'inscripcions del TEC, el casal-campus d'estiu de referènciaCedida

Els pares poden escollir entre diversos packs d'horaris.

Obert el periòde d'inscripcions del TEC, el casal-campus d'estiu de referènciaCedida

Els pares poden escollir entre diversos packs d'horaris.

Obert el periòde d'inscripcions del TEC, el casal-campus d'estiu de referènciaCedida

tracking