Diari Més

El Nàstic cau de la zona d'ascens directe, però segueix depenent d'ell

La victòria de l’Alabès contra el Valladolid trasllada els de Vicente Moreno a la tercera plaça de la taula classificatòria

El Nàstic cau de la zona d'ascens directe, però segueix depenent d'ell

El Nàstic cau de la zona d'ascens directe, però segueix depenent d'ellCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha estat qüestió d’hores, però el Gimnàstic de Tarragona ha viscut en la zona d’ascens directe a Primera Divisió.

La victòria assolida pels de Vicente Moreno contra l’Almeria aquest dissabte (1-2) va situar el Nàstic en segona posició a la classificació de Segona Divisió. Un privilegi que perdria el Nàstic ahir, ja que l’Alabès va fer la feina i va derrotar el Valladolid (2-1) en l’únic duel disputat ahir al migdia a la categoria de plata.

El conjunt tarragoní va ser capaç de fer la feina, vencent un Almeria que s’hi jugava molt en el duel. Si guanyaven, els andalusos obrien una escletxa amb la zona de descens que els permetia mirar el final de temporada amb certa tranquil·litat. Tot i això, la seva derrota els deixa a només quatre punts de la zona de descens, ja que el Llagostera va donar la sorpresa i va ser capaç de derrotar l’Oviedo (2-0) en un dels duels que es van disputar dissabte.

A falta de només cinc jornades per posar punt final al campionat regular de Segona Divisió, el Nàstic dista a dos punts de l’Alabès, i el conjunt tarragoní ha deixat clar que, com a mínim, disputarà la promoció d’ascens, una meta que semblava molt llunyana a principis de temporada, quan l’equip va aconseguir tornar a la professionalitat.

Resten només cinc jornades per cloure el campionat, i les sensacions a Can Nàstic no poden ser millors. L’equip arriba en unes condicions físiques envejables, en gran part, gràcies a les rotacions que ha estat capaç de proposar Vicente Moreno al llarg de la temporada. Tots els futbolistes són importants en aquesta recta final de temporada, igual que també ho han estat al llarg de la campanya, una circumstància que va remarcar el tècnic en la prèvia contra l’Almeria i que s’està posant de manifest en aquest tram final de la Lliga.

Jugadors que han tingut menys protagonisme seran ara imprescindibles en una recta final de temporada en la qual tothom resultarà necessari, des del primer a l’últim, des de la porteria a la davantera, passant per la defensa i el centre del camp.

tracking