Diari Més

La derrota de la Pobla no l'impedeix continuar lluitant per la salvació

Una victòria contra el Lleida Esportiu diumenge donaria moltes opcions de permanència al filial del Nàstic

La derrota de la Pobla no l'impedeix continuar lluitant per la salvació

La derrota de la Pobla no l'impedeix continuar lluitant per la salvacióCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Són moltes les jornades en les quals l’equip no ha aconseguit puntuar. Molts els partits en els quals els de Martín Posse no han aconseguit l’objectiu. A més, aquest conjunt suma una mala ratxa que el fa estar molt a baix a la taula classificatòria. Tot i això, el CF Pobla de Mafumet ha arribat a l’última jornada de Lliga amb opcions reals, tot i que minses, d’aconseguir la permanència a la categoria de bronze.

El filial del Gimnàstic de Tarragona va caure derrotat, aquest dissabte, 2-0 al camp del líder, el Vila-real B, equip que ho té tot a favor per finalitzar en primera posició quan finalitzi la temporada. Els valencians, líders amb 70 punts, depenen d’ells mateixos per acabar en aquesta posició privilegiada, la qual els donaria dret a pujar a Segona Divisió mitjançant una única promoció.

Els resultats que es van donar a la jornada del grup tercer de Segona B han motivat que els pobletans s’hagin encomanat a la darrera jornada lliguera. La derrota contra el Vila-real B podria haver significat el descens del filial del Nàstic, però cap dels dos equips que es juguen baixar va fer els deures. L’Olímpic de Xàtiva va caure derrotat contra el CF Reus (1-0), i l’Olot va perdre, per idèntic resultat, contra l’Hèrcules d’Alacant.

Aquests resultats han provocat que el filial del Gimnàstic de Tarragona encara tingui possibilitats reals de permanència. Aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, el conjunt pobletà rebrà la visita de l’equip veí. Els lleidatants també hi tenen força en joc, ja que tot i que dissabte van aconseguir la seva classificació matemàtica per disputar el play-off d’ascens, encara poden disputar les eliminatòries com a tercer. Actualment, el Lleida és quart, i dista a dos punts de l’Hèrcules, quart. Si la Pobla guanya, haurà d’esperar l’ensopegada de l’Olìmpic, que també diumenge, i a les sis de la tarda, rebrà la visita del Barça B, un equip que no s’hi juga absolutament res aquesta jornada.

tracking