Taules a la pista del Noia

El Reus Deportiu empata 3-3 i segueix molt viu en la lluita per la quarta plaça

Noia

Taules a la pista del NoiaReus Deportiu

El ReusDeportiu aconsegueix un empat a tres gols que l'ajuda a seguir molt viu en la lluita per la quarta plaça, però que també el frena una mica tenint en compte el complicat calendari que té fins a finals de temporada.

Tant Noia com Reus Deportiu començarien el partit amb intensitat i sense complexos. Els dos equips ràpidament intentarien dominar el partit i buscar la porteria rival sense especular. El primer gol del partit seria pels locals, obra d'Arnau Xaus al minut 13. Amb el gol, el Noia esperaria més darrere, i seria el Reus qui prendria més la iniciativa i disposaria d'ocasions. Tot i això, el Noia disposaria d'un parell de contracops vertiginosos per situar el 2-0. Però era el Reus, mitjançant un xut de mitja pista de Joan Salvat, qui aconseguiria l'empat al minut 22. Poc li duraria l'alegria al Reus, que veia com en un contracop el Noia es tornaria a avançar al minut 24 mitjançant Aleix Esteller. Es comptaven 3 minuts de la segona part quan, a causa de la 10a falta dels locals, Marín disposaria d'un llançament de falta directa. Tot i no poder anotar, Salvat arribaria al refús i de nou un inspiradíssim Luis Gil aturaria. Però Marín estaria atent per tornar a rematar dins, anotant el segon del Reus. El Noia Freixenet no s'arronsaria, i al minut 33 Del Amor avançaria per 3a vegada als locals. L'alegria ha durat, però, ben poc, ja que 3 minuts més tard, Ollé culminaria una gran assistència de Coy en un contraatac dirigit per Marín. El Reus, conscient que necessitava la victòria, ha perseguit el gol fins als instants finals, però s'ha topat una vegada i una altra contra Luis Gil, que malbarataria fins a 3 clares ocasions de Salvat, Marín i Ollé en els últims minuts. Així doncs, s'arribaria al final del partit amb aquest 3 a 3.