Diari Més

Tres punts per situar-se en ascens directe

El Nàstic visita l'Almeria (18 h) i pot dormir en segona posició si és capaç de sumar el triomf

abu

Tres punts per situar-se en ascens directeCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Qui hauria pensat que, a falta de sis jornades per cloure el campionat de Segona Divisió el Nàstic estaria a només dos punts de l'ascens directe? Pocs. Doncs és una gran realitat. El conjunt de Vicente Moreno pot situar-se aquesta nit en posicions d'ascens a Primera Divisió. Ho farà sempreque sigui capaç de vèncer l'Almeria, un dels millors equips de la segona volta, però, a la vegada, un dels pitjors en el global del campionat.

A partir de les sis de la tarda, els de Vicente Moreno saltaran a la gespa de l'estadi de los Juegos Mediterráneos, on va caure eliminat a la Copa del Rei, però on pot fer un salt més que important.

Vicente Moreno s'ha emportat dinou jugadors a Almeria: Reina, Ondoa, Valentín, Xisco Campos, Suzuki, Iago Bouzón, Xavi Molina, Mossa, Madinda, Aburjania, Tejera, Juan Muñiz, Lobato, Giner, Jean Luc, Emaná, Naranjo, De la Espada i Aníbal.

S'hanquedat a Tarragona futbolistes com Palanca o ÁlexLópez, habituals en les darreres llistes, i ha entrat De la Espada, una agradable sorpresa. El '20' del Nàstic serà molt necessari. Tot i això, Vicente Moreno haurà de descartar un jugador.

No seràJuan Muñiz, qui ahir va explicar les seves sensacions sobre la situació del seu equip, i del rival. ''A Segona Divisió, portem alguns anys que hi ha equips que es fan a inicis de temporada per assolir uns objectius, però acaben lluitant per uns altres. Intentarem guanyar per estar a dalt a la taula'', va comentar el centrecampista, que va ressaltarque ''en pretemporada, amb l'Sporting vam jugar contra l'Almeria i ens van passar per damunt, però en aquesta categoria sempre hi ha sorpreses''.

''Ara mateix, veig forts tots els equips de la categoria. Pràcticament cap dels equips ha quedat despenjat dels seus propis objectius. Els partits que queden seran més complicats que al principi'', va sentenciar l'asturià.

tracking