Diari Més

Vicente Moreno: «Falten sis partits, per què renunciar a guanyar-los tots?»

L’entrenador del Nàstic es mostra confiat tant pel partit de dissabte al Juegos Mediterráneos com pel final de campionat

Vicente Moreno, concentrat, aquest diumenge davant del Mirandés.

Vicente Moreno: «Falten sis partits, per què renunciar a guanyar-los tots?»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cop s’hi han posat, per què han de renunciar al màxim? El Gimnàstic de Tarragona, que va iniciar la temporada amb l’objectiu de mantenir-se a la categoria, ara no només té la intenció de disputar el play-off d’ascens a Primera Divisió, sinó que somia amb les dues primeres places, les quals donarien dret als tarragonins a militar la pròxima campanya a la màxima categoria del futbol espanyol.

Aquesta ambició és la que va transmetre ahir Vicente Moreno, en la roda de premsa prèvia al duel –es va desenvolupar en dijous perquè l’equip marxa aquest matí cap a Almeria–. El tècnic grana va deixar ben clar que «falten sis partits, per què renunciar a guanyar-los tots?. El que vulgui derrotar-nos, haurà de fer moltes coses bé». A més, l’entrenador de Nàstic va remarcar que «no signo acabar en tercera posició», la qual donaria dret a disputar la promoció d’ascens. «És magnífic, superlatiu ser en el lloc on som, però no ho signo», continuava Moreno.

L’entrenador va apostar per treure ferro als xiulets que es van escoltar durant alguns moments del Nàstic-Mirandés, per part de l’afició local. Sobre aquest tema, va destacar que «hem de ser absolutament respectuosos amb tothom. Faltaria més que nosaltres jutgéssim el que fan, però moltes vegades se sent més a la minoria que a la majoria. Quan l’equip necessita més l’empenta de l’afició és quan no està bé».

Vicente Moreno va explicar que tots els jugadors estaran disponibles pel partit contra els andalusos: «Jordi –Calavera– ha tingut molèsties a l’espatlla, i és dubte, i Alberto Varo continua amb les seves respectives molèsties». Sobre el rival, Moreno va expressar que «els seus números a la segona volta són de play-off. A dia d’avui, sí que és l’equip que esperàvem a principis de temporada».

Una gran decepció

L’Almeria ha estat una de les grans decepcions de la temporada, tot i que l’arribada de Nèstor Gorosito a la banqueta andalusa ha canviat molt les coses. De fet, Gorosito va entrenar el Xerez, on militava Vicente Moreno, qui guarda un bon record d’ell. «He tingut a Gorosito d’entrenador, i sé la forma de treballar que té. Si és capaç d’aportar la seva competitivitat a la qualitat que tenen els jugadors, poden ser molt perillosos, va explicar Moreno».

El rival del Nàstic arriba al duel amb un total de quatre baixes. El lateral Dubarbier està sancionat i Iago Díaz, que era l’home indicat per substituir-lo, s’ha lesionat fa pocs dies i, un trencament muscular del recte anterior dret el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant aproximadament un mes. Goñi i Saveljich segueixen en el dic sec, i ha obtingut en els darrers dies l’alta mèdica Jonathan Zongo, qui podrà tornar al terreny de joc.

Per la seva banda, Vicente Moreno podrà utilitzar la totalitat de futbolistes que ha emprat en els últims partits. En principi, amb reina segur sota pals, no hi haurà canvis en defensa, amb Gerard Valentín i Mossa als laterals, i Daisuke Suzuki i Xavi Molina a l’eix. Més problemes tindrà Moreno per escollir el seu centre del camp. Aburjania, Madinda i Sergio Tejera semblen els escollits, tot i que Lobato i Juan Muñiz estan trepitjant fort. Emaná, Aníbal Zurdo i José Naranjo són els tres futbolistes que actuaran a la part atacant.

tracking