Diari Més

La Pobla perd Gabi, per sanció, quan estava en el seu millor moment

El jugador és indiscutible al centre del camp

La Pobla perd Gabi, per sanció, quan estava en el seu millor moment

La Pobla perd Gabi, per sanció, quan estava en el seu millor momentCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Martín Posse tindrà una baixa més que considerable de cara al partit que el filial del Gimnàstic de Tarragona disputarà aquest dissabte a Castelló, contra el Vila-real B.

Gabi López es perdrà l’enfrontament per sanció, per acumulació d’amonestacions, una baixa sensible en el centre del camp del conjunt pobletà. En aquest tram final de temporada, el migcampista està sent dels futbolistes més importants. Ha agafat les regnes de la medul·lar i, acompanyat de Carlos García, acumula setmanes i minuts de qualitat. Per exemple, aquest diumenge passat, contra l’Alcoià, ambdós futbolistes van ser dels millors de la Pobla, i l’equip ho va notar. Va ser un autèntic partidàs el que va completar l’equip, gràcies a dos futbolistes que, amb el pas de les jornades, s’han anat coneixent i, ara, es complementen a la perfecció.

Per Vadillo

La baixa de Gabi la podria suplir Marc Vadillo, migcampista polivalent, de tall defensiu, i que seria molt útil tenint en compte el joc alegre del Vila-real B i el seu potencial ofensiu.A banda de Gabi, hi ha d’altres jugadors sancionats en el grup tercer de Segona Divisió B. La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va comunicar que Maestre, del Badalona, Alfaro, de l’Alcoià i Bosch, del Lleida Esportiu, també es perdran els seus respectius duels, per acumulació d’amonestacions.Per doble amonestació, va ser expulsat Pastells, del Sabadell, qui tampoc podrà jugar aquest cap de setmana.

tracking