Diari Més

José Naranjo: Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«Signo la promoció, hem de mirar el passat, d'on venim i on som»

El davanter s’ha confirmat com un dels jugadors revelació de Segona, i deixa ben clar que està «molt content» a Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Cada vegada que parlo amb vostè he de recordar-li els grans números que està aconseguint un futbolista completament desconegut a Tarragona fins a la seva arribada al Nàstic. Dos gols més aquest cap de setmana, decisius per la victòria davant del Mirandés. Com pot ser que hagi crescut tant en tan poc temps?

—Estic molt content, sobretot per com està l’equip, per les alegries que ens estem emportant. En el personal, també estic molt content perquè estic aprenent molt i cada dia estic més adaptat a la categoria. Tinc molta il·lusió.

—Tan important és tenir la confiança d’un entrenador?

—Sóc dels que pensa que és força important. Al final, l’entrenador és qui mana i, si confia en tu, les coses t’acabaran sortint millor, més fluides.

—Aquest diumenge va jugar a dalt, amb Emaná, tot i que està acostumat a actuar més escorat a la banda esquerra. On se sent més a gust?

—Al final, la confiança amb tots els companys et va donant alternatives al joc. M’agrada jugar a banda esquerra, de mitja punta també, però intentaré aportar el màxim allà on em demani l’entrenador.

—Fins a quin punt va ser important derrotar el Mirandés?

—Era un partit força difícil. La forma de jugar del Mirandés, de proposar els partits, motivava que fos el duel més difícil dels que restaven. I mira, al final vam aconseguir els tres punts, que era l’important, i que ens ajuden a continuar endavant amb aquest somni que tots busquem.

—Li agrada el calendari que li queda per davant al Nàstic?

—No es tracta de decidir si agrada o no, ha vingut així. Els últims sis partits es presenten molt bonics, amb equips que es juguen estar a dalt, i els hem d’afrontar amb la major il·lusió possible.

—Se’ls està fent massa llarga la temporada?

—Com a tots els equips. Estem treballant bé durant la setmana per arribar el millor possible al partit.

—L’afició està complint les expectatives?

—Ara s’està acostant l’important. Estan responent, i espero que continuï sent així.

—Com afrontarà el vestidor el duel a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos, contra l’Almeria?

—Intentarem anar a pels tres punts, com aquest cap de setmana. Amb il·lusió i treball crec que ho podrem aconseguir. Ells estan molt a prop del descens, i també ho hem d’aprofitar.

—Signa jugar la promoció d’ascens?

—Des de l’inici l’hagués signat.

—I ara la continua signant?

—La continuo signant, per descomptat.

—Creu que la gent és conscient de tot el que està aconseguint l’equip aquesta temporada?

—Pot ser que no estigui conscient. Hem de veure la importància del que estem fent, i potser no ens l’estan donant. Hem de mirar el passat, d’on venim i on som.

—Si li haguessin dit fa un any a José Naranjo que estaria vivint això, s’ho hauria cregut?

—Sempre he buscat millorar. Un ho pensa, i té la il·lusió d’arribar-hi i, amb el treball diari i les oportunitats que et pugui donar un entrenador, al final acaba arribant. Estic molt content.

—Quantes ofertes ha rebut?

—No tinc cap oferta damunt de la taula. Estic molt content al Nàstic, centrat en els últims sis partits que queden, i són els meus agents els que tracten aquests temes.

—Si el Nàstic pugés a Primera, tindria algun motiu per marxar de Tarragona?

—Sempre s’han de plantejar les situacions. Jo el que vull és que pugem i, després, el que hagi de passar, passarà.

«Signo la promoció, hem de mirar el passat, d'on venim i on som»

«Signo la promoció, hem de mirar el passat, d'on venim i on som»Cristina Aguilar

tracking