Diari Més

Samu apareix en el moment que més el necessita el CF Reus

Natxo González li va donar l’alternativa a Elda amb la titularitat i l’extrem va respondre amb escreix

Samu apareix en el moment que més el necessita el CF Reus

Samu apareix en el moment que més el necessita el CF ReusXAVI GUIX/CF REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Natxo González és un d’aquells entrenadors que sempre acostuma a oferir una sorpresa a l’onze inicial dels partits que disputa el seu equip. En aquest cas, el CF Reus.

L’entrenador del conjunt roig-i-negres, criticat de forma completament injusta per algun sector de l’afició reusenca, va jugar aquest cap de setmana amb un trivot al centre del camp, que li va donar molt bon resultat en la seva visita al Pepico Amat, contra l’Eldense. El tècnic va apostar pels habituals Ramon Folch i Aritz López Garai, i també li va donar l’alternativa a Rafa García, futbolista inqüestionable que està deixant-se la pell pel club.

Aquesta, però, no va ser l’única sorpresa a l’alineació inicial oferida pel quadre de la capital del Baix Camp. Natxo González va apostar per Fran Carbia, David Haro i Samu a l’atac. Aquest darrer jugador no havia tingut protagonisme des de la seva arribada a Reus, i diumenge va gaudir de la titularitat.

Samu va quallar un bon partit, jugant per banda, i va demostrar que al CF Reus tots els jugadors són importants, des del primer fins a l’últim. Va ser substituït quan l’electrònic ja assenyalava un 0-3 a favor dels tarragonins, quan el partit ja estava resolt. Va ser moment perquè Natxo González premiés Ricardo Vaz amb minuts que també van ser profitosos, ja que el portuguès va ser l’autor del quart gol de la tarda, el que arrodonia una golejada que continuava situant els reusencs com a segons classificats, però empatats amb un Vila-real B que sembla que no està suportant la pressió en aquest final de temporada.

Al mercat d’hivern

Samu Martínez va arribar a la disciplina reusenca aquest mercat d’hivern, procedent de l’Elx, en qualitat de cedit. Abans de fer la seva aparició a la capital del Baix Camp, el polivalent extrem va renovar per dues temporades més amb l’entitat il·licitana. És un jugador amb una dilatada experiència a la Segona Divisió B on, amb l’Elx Il·licità, va disputar més d’una seixantena de partits. Fins i tot, amb el primer equip de l’Elx ha jugat quatre partits a Primera Divisió i sis a Segona Divisió.

Titular

El de diumenge, a Elda, va ser el seu primer partit partint des de la titularitat. No ha aconseguit trobar el seu lloc, però no ha estat per les seves innegables condicions, sinó pel fet que el CF Reus és un equip que, amb la seva arribada, ja anava rodat, i que necessitava reforços per acabar d’afrontar el final de temporada, i no per realitzar cap revolució.

El futbolista ha esperat, pacient, la seva oportunitat, i ha anat creixent poc a poc en els entrenaments, esperant tenir un lloc en el pensament de l’entrenador. Ara, queden dos partits del campionat regular i, més que possiblement, un play-off per disputar.

Si el CF Reus aconsegueix finalitzar com a líder de grup, té la possibilitat que només siguin dos els duels que els resten de la 2015-16, tot i que també seria molt probable que el Vila-real B acabés líder i que, llavors, sempre depenent dels resultats, els reusencs haguessin de jugar fins a sis partits més fins a finals de temporada. Serien sis partits sempre que els roig-i-negres quedessin segons, tercers o quarts i que passessin fins a l’última ronda. Un gran nombre d’enfrontaments, en total, que motivarien que tots els jugadors es veiessin obligats a estar activats i disponibles per tot allò que el tècnic necessités. De moment, tots estan preparats pel que pugui passar.

tracking