Diari Més

Basket Almeda guanya el Campionat de Catalunya de Bàsquet Femení

El torneig, celebrat a la Selva del Camp, presencia la derrota del CBT, que no podrà participar al Campionat d'Espanya de clubs

L'equip femení de Basket Almeda guanya el Campionat de Catalunya de Bàsquet Femení

L'equip femení de Basket Almeda guanya el Campionat de Catalunya de Bàsquet FemeníAjuntament de La Selva del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Selva del Camp ha estat l’escenari de la Final del Campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent. Un total de quatre equips s’han disputat la primera posició en un torneig que s’ha dut a terme durant aquest cap de setmana al Pavelló selvatà.La final s’ha disputat entre el Femení Sant Adrià i el Basket Almeda, de Cornellà de Llobregat. El fort atac del conjunt del Besòs ha deixattrasbalsat a l’Almeda, capitanejat per Àlex Rodríguez, que fins l’últim període s’allunyava en 10 punts del seu rival. L’últim quart ha estat decisiu per la remuntada. Aprofitant el desgast del Sant Adrià i el domini dels rebots, el conjunt de l’Alameda ha aconseguit un ajustat 58-62, donant-los la primera posició en el campionat.

El CBT queda foradel Campionatd'Espanya de clubs

La seminifinal ha enfrontat el Girona i el CBT. Les tarragonines, dirigides per David Garcia, han caigut davant un Girona que ha dominat tot el partit amb un joc agressiu però net. El segon període ha estat decisiu per allunyar la diferència de punts, i al final l’electrònic ha marcat un contundent 39-74. El resultat ha deixat fora del Campionat d’Espanya de clubs al conjunt tarragoní, mentre que les gironines s’han afiançat una merescuda tercera posició. Els tres primers classificats disputaran el Campionat d’Espanya de clubs cadet que es durà a terme a Saragossa a finals de maig.

tracking