Diari Més

El CBT digereix la derrota al 'play-off' amb un entrenament distès

Miquel Salvó es felicita perquè el CBT va «lluitar fins el final» per arribar a la final

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona ha acomiadat la temporda competitiva. Abans que els jugadors se separin, però, l’entitat tarragonina va decidir organitzar un entrenament distès, al pavelló del Serrallo, en el qual hi van participar tant els integrants del cos tècnic com els esportistes que conformen la plantilla cebetista.

Gairebé a les vuit de la tarda, tots ells van saltar a la mateixa pista en la qual aquest cap de setmana van signar la seva sentència, la seva eliminació del play-off d’ascens a LEB Or. Un partidet de futbol sala, molts somriures, i un companyerisme que deixa ben clar el que s’ha viscut aquesta temporada al CBT.

En declaracions al Diari Més, Miquel Salvó, un dels millors jugadors en aquest play-off d’ascens a LEB Or, va manifestar que després del duel «estem més tranquils. El mateix dia del partit vam dir que estàvem molt fotuts perquè vam perdre d’un punt, jugant-nos el que ens estàvem jugant. Aquests dos dies han servit per desconnectar una mica, pensar una mica en fred».

Salvó va voler remarcar que el CBT ha «lluitat fins el final». «Penso que si hem demostrat que hem pogut arribar fins aquí, és que estava dins de les nostres possibilitats», manifestava sobre el fet que molts no creguessin que el conjunt tarragoní estigués capacitat per disputar les eliminatòries d’ascens a LEB Or, la segona categoria en importància al bàsquet a nivell nacional. Sobre la seva continuïtat, Salvó va deixar clar que «no vull ni pensar-ho. Queda un estiu molt llarg. Això no ho decideixo jo. Faig el màxim per ajudar i no sé què passarà l’any que ve».

El CBT fa cas omís als mitjans vitorians

Un mitjà de Vitòria es va fer ressò d’una situació que va produir-se aquest divendres, al pavelló del Serrallo. L’àrbitre va decidir expulsar a una persona del públic que, darrere de la banqueta visitant, estava animant al CBT. No està permès portar un bombo a aquesta zona del camp i, per tant, va ser expulsat. Un tuit escrit per una persona que residiria a Tarragona va fer enervar l’Araberri. «Sou una escòria. Us podeu preparar diumenge, i no hi haurà bombes, com a la vostra terra», deia l’escrit. El CBT no en vol fer cas.

El CBT digereix la derrota al 'play-off' amb un entrenament distès

El CBT digereix la derrota al 'play-off' amb un entrenament distèsCristina Aguilar

tracking