Diari Més

Nauzet: «Si hi ha un equip que pot guanyar el Vila-real B, és la Pobla»

El porter es mostra confiat de cara a les dues cites que ha d’afrontar una esquadra que no depèn d’ella mateixa per assolir la permanència

Nauzet: «Si hi ha un equip que pot guanyar el Vila-real B, és la Pobla»

Nauzet: «Si hi ha un equip que pot guanyar el Vila-real B, és la Pobla»JOSÉ MARÍA GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nauzet és un d’aquests futbolistes que treballen incansablement per disputar els màxims minuts possibles, tot i tenir un company com Alberto Varo que ha guanyat molts punts sota pals.El porter del CF Pobla de Mafumet va recuperar la titularitat aquest diumenge, per la lesió de Varo i, tot i que no va tenir excessiva feina, va demostrar que el filial del Nàstic pot estar tranquil quan ell és qui ha de defensar la porteria. De fet, han estat set duels amb Nauzet com a titular, en els quals únicament s’ha produït una derrota. El canari ha jugat contra Olot, Hèrcules, Llevant, Lleida, Vila-real B i Alcoià (anada i tornada). «Han estat partits molt complicats. Gairebé contra tot equips de dalt», explica el meta, qui detalla, sobre aquests duels, que «la valoració és positiva. Al final, aconseguir puntuar al camp de l’Hèrcules o del Lleida ens ha ajudat molt a nivell de puntuació».

Sobre les actuacions el seu equip, Nauzet deixa clar que «estem jugant a un nivell molt alt durant tota la temporada. En gairebé tots els partits hem tingut la pilota de principi a fi. Ens ha fallat que no hem trobat el gol en la majoria dels partits, i hem empatat molts duels que hem merescut guanyar».El calendari que li queda a la Pobla fins que conclogui la temporada és realment complicat. Aquest dissabte, a partir de les si de la tarda, el filial del Nàstic visitarà el líder de la categoria, el Vila-real B, que està empatat a punts –amb el goal average general guanyat, de sobres– amb el CF Reus. En la darrera jornada de Lliga, el CF Pobla de Mafumet mesurarà forces contra el Lleida Esportiu, al municipal Pobletà, diumenge dia 15 de maig a les sis de la tarda.

Pot plantar cara

Nauzet creu que el seu equip és capaç de plantar cara al líder aquest dissabte, ja que «tenim clar que si hi ha un equip que pot guanyar al Vila-real B, aquest és la Pobla. Tenim moltíssimes ganes i hem demostrat que podem competir amb qualsevol dels rivals que hi ha en el nostre grup».

«A casa, contra ells, vam fer un gran partit. A la segona meitat vam ser superiors a ells. Volem tenir la pilota, i ser protagonistes», detalla el futbolista, qui reconeix que «tenim clar que ara mateix no depenem de nosaltres. Hem de guanyar i, el que hagi de passar, passarà».Sobre la seva situació personal, ell no creu que hagi de demostrar res, ja que «està clar que estic treballant durant molt de temps. Vinc treballant dia a dia. Ara mateix, no sé com es troba Alberto, però faré tot el possible per ajudar a l’equip». Cal recordar que Varo no va poder actuar diumenge contra l’Alcoià, i encara no està clar si el meta tarragoní podrà tornar a situar-se sota pals fins a finals de temporada, per lesió. Sobre el seu company, l’illenc creu que «ell va fer un gran any la temporada passada. Quan he competit, ho he fet a un nivell força alt».Nauzet també parla sobre Ondoa, porter fitxat pel Nàstic aquest mercat d’hivern, i que va prendre-li la titularitat quan el de Santa Cruz de Tenerife estava jugant millor. «És una situació força complicada. Venia de fer bons partits, i a Lleida vaig treure pilotes que semblaven gol».

tracking