Diari Més

Els socis del CF Reus tindran dues entrades gratuïtes per dissabte

El club posa en marxa la campanya ‘#tothomalestadi’, amb entrades pels no abonats dels 5 als 15 euros

Els socis del CF Reus tindran dues entrades gratuïtes per dissabte

Els socis del CF Reus tindran dues entrades gratuïtes per dissabteOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus vol omplir completament l’Estadi Municipal de cara al transcendental duel d’aquest dissabte. I és que només resten dues jornades per posar punt final al campionat lliguer del grup tercer de Segona Divisió B i, en aquests dos partits, l’equip roig-i-negre pot fer un pas de gegant cap a l’ascens a la categoria de plata.

Finalitzar en primera posició pot facilitar molt les coses als de Natxo González, i l’entitat de la capital del Baix Camp n’ha pres bona nota. Per aquest mateix motiu, el club ha decidit posar en marxa una campanya que, sota el nom de #tothomalestadi, neix amb la intenció de posar la màxima gent que sigui possible al camp i, d’aquesta manera, ajudar a l’equip en la cita contra l’Olímpic de Xàtiva. Cal recordar que la jornada té horari unificat i que, d’aquesta manera, tots els duels del grup es disputaran en el mateix dia i en idèntic horari: dissabte, a les sis.

Són dues les propostes que ha posat en marxa el CF Reus, destinades a què hi hagi el menor nombre de seients buits. Una, és oferir dues entrades de forma gratuïta a tots els socis i, l’altra, rebaixar el preu de les entrades per als no abonats, deixant-les a meitat de preu.

Des d’avui, i fins el mateix dia del partit, tots els socis que s’acostin a les oficines de l’Estadi Municipal podran retirar dues entrades, sense cap cost. Aquestes entrades sempre seran de la mateixa zona d’on el soci ha pagat la seva localitat, i es podran adquirir fins que s’acabin les existències.

El club que presideix Xavier Llastarri té l’esperança que aquesta promoció tingui una molt bona acollida i que, d’aquesta manera, tant el tècnic, Natxo González, com els jugadors, sentin que tenen als seus animant-los en tot moment.

Per altra banda, el club també ha baixat els preus de les entrades per a totes les zones del camp. D’aquesta manera, els interessats a adquirir-ne a les zones de Gol i Lateral, ho podran fer per 5 euros; els de Tribuna Baixa, per 10 euros; i, els de Tribuna Alta, per 15 euros. Des de l’entitat roig-i-negra consideren que aquests són preus força competitius, i que no hi ha excusa per no assistir al camp en una cita tan decisiva com la de dissabte.

Tots els interessats a acollir-se a qualsevol de les dues propostes poden adreçar-se a les oficines de l’Estadi Municipal de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre. També poden acollir-s’hi el mateix dissabte, dia del partit, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

El duel serà vital per als reusencs, i dramàtic pel que fa al seu rival. Mentre que el Reus es jugarà gran part de les seves opcions d’ascens, l’Olímpic sap que no puntuar pot significar tornar a les places de descens. Els valencians van ser capaços de sorprendre aquest diumenge el Lleida Esportiu (2-1), i el van derrotar en un duel al qual arribaven com a candidats a caure derrotats.

Els lleidatans, que s’haurien situat a només un punt del líder si haguessin guanyat, són ara quarts, amb 63 punts, els mateixos que un Cornellà que, des de la cinquena posició, vol tornar a les quatre primeres places per disputar una promoció d’ascens que s’ha guanyat a pols des de principis de temporada.

L’Olímpic és setzè, i ocupa la plaça de promoció de descens. Suma dos punts més que el CF Pobla de Mafumet i que l’Olot, ambdós en zona de descens directe a Tercera Divisió, i sap que qualsevol ensopegada el pot fer tornar al pou. Per tant, el quadre valencià no té intenció de donar cap concessió al rival, tot i que aquest sigui, en principi, el favorit per sumar els tres punts.

tracking