Diari Més

El Nàstic Genuine omple la Budallera

Unes 300 persones s’acosten a veure l’entrenament de l’equip del Nàstic de nois i noies amb Síndrome de Down, apadrinats per Marcos Senna i Milinko Pantic

Marcos Senna, conegut per la seva brillant tasca al Villa-real, va ser el jugador més aclamat.

El Nàstic Genuine omple la BudalleraCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Èxit total la iniciativa Nàstic Genuine, que ha omplert l’annex de gespa artificial del Nou Estadi. Més de 300 persones s’han acostat a la zona per assistir a un entrenament de portes obertes de l’equip de joves amb Síndrome de Down que ha muntat el Nàstic.

Tots els assistents, han pogut comprovar les habilitats dels jugadors i les jugadores, els quals han arrencat aplaudiments constants. Fins i tot, després de la sessió preparatòria, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, s’ha atrevit a col·locar-se a la porteria, i no ha pogut fer res per aturar els penals i les faltes que li llençaven els protagonistes del dia.

També ha aixecat molta expectació la presència de dos dels ambaixadors de la Lliga de Futbol Professional, dos futbolistes que, en les seves respectives èpoques, van resultar determinants. Marcos Senna, conegut per la seva brillant etapa al Vila-real i la seva aportació a la Selecció Espanyola destacava que «em considero un privilegiat de ser partícep d’aquesta iniciativa, que han posat en marxa la Lliga i la LFP». L’excentrecampista apuntava, a més, que «és una proposta molt interessant, molt il·lusionant, i tant de bo molts clubs s’hi sumin i s’hi sumin».

Per la seva banda, Pantic, un dels millors jugadors de la història de l’equip de moda, l’Atlètic de Madrid, explicava que «em sento un privilegiat de formar part d’un esdeveniment tant magnífic, amb tanta gent. Espero que no sigui ni la primera ni l’última vegada. Estic amb el nostre president Tebas, que vol una lliga amb nois i noies amb Síndrome de Down».

tracking